Σάλος στο NBA με Γουέστμπρουκ. “Θα γ@μ@σ@ τη γυναίκα σου” – video


Χαμός έγινε στο παιχνίδι των Γιούτα Τζαζ με τους Οκλαχόμα Θάντερ, όταν ο Ράσελ Γουέστμπουκ αντέδρασε σε μία ατάκα οπαδού και τον “απείλησε” με ύβρεις για τον ίδιο και την γυναίκα του. “Μου είπε να πέσω στα τέσσερα”, αποκάλυψε ο Αμερικανός γκαρντ, το αρνείται ο οπαδός, ξεκίνησε έρευνα στο NBA.

Απίθανο περιστατικό στο NBA, με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και έναν οπαδό των Γιούτα Τζαζ, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν βρισιές στο περιθώριο του αγώνα με τους Οκλαχόμα Θάντερ.

Ο Αμερικανός all star κατεγράφη στην κάμερα να φωνάζει από τον πάγκο «Θα γ@μήσ@ εσένα και τη γυναίκα σου», με το video να γίνεται viral και να ξεσπά σάλο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο οπαδός των Τζάζ πάντως ζήτησε συγγνώμη μετά το ματς, τονίζοντας ότι το μόνο που του είπε, ήταν να βάλει πάγο στα πόδια του και να καθίσει στον πάγκο. «Του ζήτησα αμέσως συγγνώμη, είπε άσχημες λέξεις. Νόμιζα ότι κρατούσε πάγο και του είπα, ‘πρέπει να βάλει πάγο στα γόνατα σου’ και γύρισε και μου είπε ότι θα τον χρειαστώ και μετά έγινε χαμός. Ποτέ δεν έβρισα, ούτε εγώ, ούτε η γυναίκα μου. Δεν του είπα ποτέ ούτε μια βρισιά. Τελικά, σκεφτόμουν, «οκ μιλάω με τον Ουέστμπρουκ, έναν από τους κορυφαίους, αλλά δεν έχει επίπεδο». Μπορείς να κάνεις ότι θες, αλλά μην απειλείς γυναίκα».

View this post on Instagram

The Jazz fan who got into the verbal altercation with Russell Westbrook gives his side of the story. (Via twitter/jjsportsbeat/kdlsports)

A post shared by Sports Illustrated (@sportsillustrated) on

Γουέστμπρουκ: «Μου είπε να πέσω στα γόνατα»

Ο ηγέτης των Θάντερ όμως, επισήμανε με τη σειρά του, τελείως διαφορετικά πράγματα, υποστηρίζοντας ότι «Ένας νεαρός, μαζί με την γυναίκα του, στις κερκίδες, μου είπε να πέσω στα γόνατα όπως συνήθιζα. Αυτό είναι κάτι που με προσβάλλει και είναι ρατσιστικό και δεν επιτρέπεται».

View this post on Instagram

Russ explains what happened during the game vs. Utah

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

Ξεκινούν έρευνα οι Τζαζ

Στο NBA έχει προκληθεί σάλος με το περιστατικό και ήδη οι Γιούτα Τζαζ, ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν έρευνα για να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί και να υπάρξουν οι σχετικές τιμωρίες.

«Συνεχίζουμε να κάνουμε έρευνα για το ατυχές γεγονός μεταξύ του Ουέστμπρουκ και του οπαδού. Πολλές κάρτες προειδοποίησης είχαν δοθεί από τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου. Οι παίκτες και οι οπαδοί μοιράζονται την ευθύνη να δημιουργούν ένα ασφαλές και με σεβασμό περιβάλλον. Αν αποφασιστεί ότι ο οπαδός παραβίασε τον κώδικα του ΝΒΑ, θα πράξουμε ανάλογα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

View this post on Instagram

The Jazz have released a statement on Russell Westbrook's altercation with their fans. (via @tim.macmahon)

A post shared by NBA on ESPN (@nbaonespn) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ