Στην “έξοδο” τρεις παίκτες στην ΑΕΚ. Τι λέει η Ένωση για το ρόστερ


Τρεις παίκτες της ΑΕΚ φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα την επόμενη σεζόν, με τους Άλεφ και Μπογέ να μην υπολογίζονται από τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Έκι Πόνσε να θεωρείται αδύνατο να παραμείνει.

Οι τρεις πιο σημαντικές μετεγγραφές της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από την Ένωση, ένα χρόνο αργότερα, για διαφορετικούς λόγους.

Οι Λούκας Μπογέ και Άλεφ δεν έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους στην ομάδα και με δεδομένο ότι έχουν έρθει στην Ελλάδα ως δανεικοί, δύσκολα θα γίνει κίνηση για την απόκτησή τους.

Αντίθετα, ο Έκι Πόνσε είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας τη φετινή σεζόν και άπαντες στην ΑΕΚ θα ήθελαν να μείνει στην ομάδα, αλλά ο Αργεντινός ανήκει στη Ρόμα και μετά τις τρομερές φετινές του εμφανίσεις, μοιάζει απίθανο να μπορέσει η Ένωση να τον κρατήσει στη χώρα μας.Η θέση της ΑΕΚ

Από την ΑΕΚ πάντως, διέψευδαν τα σενάρια που ήθελαν τους Μπογέ και Άλεφ να βρίσκονται ήδη στην «πόρτα» της εξόδου, υποστηρίζοντας ότι για όλους τους παίκτες του ρόστερ, θα γίνει αξιολόγηση με τον Μανόλο Χιμένεθ, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Και σίγουρα πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο να αλλάξει η… μοίρα οποιουδήποτε από τους τρεις ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ