ΑΕΚ: Με Αγγελόπουλο αλλά χωρίς Θίοντορ η προπόνηση


Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη (13.03.2019 – 19:30) τον ΠΑΟΚ σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των “16” του Basketball Champions League και όλα δείχνουν πως ο Λούκα Μπάνκι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζόρνταν Θίοντορ .

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την Τρίτη την προετοιμασία της και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τους “κιτρινόμαυρους”, ο Τζόρνταν Θίοντορ δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων (η κάκωση στο αριστερό πόδι τον… εμπόδισε). Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Αμερικανός γκαρντ θα χάσει τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Basketball Champions League.

Ο Λούκα Μπάνκι δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά. Στην τελευταία προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” το «παρών» έδωσαν ο Μάκης Αγγελόπουλος αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Χάρης Κουτάς, σε μια προσπάθεια… στήριξης της ομάδα.Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Για άλλη μια φορά δίχως τον Τζόρνταν Θίοντορ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ «δοκίμασε» το λαβωμένο πόδι του, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε ν’ ανταποκριθεί και αποχώρησε.

Απόντες ήταν (και) οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Καββαδάς. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των Μάκη Αγγελόπουλου και Χάρη Κουτά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ