Γυναίκα σεξoμανής που πήγε με πάνω από 200 άντρες και έχασε την παρθενιά της στα 12, λέει ότι έγινε «οσία» επειδή έγινε μητέρα (pics)

Μία γυναίκα που ήταν εθισμένη στο σ#ξ, έχει κοιμηθεί με πάνω από 200 ​​άνδρες και έχασε την παρθενιά της σε ηλικία 12 ετών, λέει ότι η γέννηση του γιου της την έχει αλλάξει και τώρα κάνει αποχή από οποιαδήποτε σ#ξουαλική δραστηριότητα

Η 30χρονη Laurie Jade Woodruff, συνήθιζε να κοιμάται με έως και έξι άνδρες την εβδομάδα, αλλά η γέννηση του γιου της Henry την έκανε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.

Η κ. Woodruff από το Σέφιλντ, δήλωσε στο The Sun ότι από τότε που γνώρισε μια ομάδα υποστήριξης εθισμένων στο σ#ξ ανθρώπων, είναι χωρίς σ#ξ για τέσσερις μήνες.

Αλλά η νεαρή μητέρα, δήλωσε πως ο δρόμος προς την… “αγνότητα” δεν ήταν καθόλου εύκολος. Η 30χρονη είπε ότι έχει κοιμηθεί με τόσους πολλούς άνδρες που έχει χάσει το μέτρημα. Το να χάσει την παρθενιά της στα 12 της χρόνια ήταν μόνο η αρχή μιας εμμονής που σημάδεψε τη ζωή της.

Μία φορά, όταν ήταν 20 χρονών, η κα Woodruff είχε σεξουαλική επαφή με έξι άνδρες ταυτόχρονα σε πάρτι oργίων στο Λίβερπουλ παρουσία του πρώην συντρόφου της.

“Κοιμόμουν με αρκετούς άνδρες την εβδομάδα και το έκανα από συνήθεια.”

“Ένιωθα αδύναμη να ελέγξω τις επιθυμίες μου και κατέφευγα  στο σ#ξ για να ηρεμήσω.”

Η κα Woodruff πήγαινε με άντρες που της έστελναν απλά κοπλιμέντα στο Instagram, δεν χρειαζόταν ποτέ να βγει σε ραντεβού για να βρει κάποιο σύντροφο. Η νεαρή μητέρα προσέθεσε ότι οι «έξι μεγάλες σχέσεις» που είχε δεν είχαν διαρκέσει πολύ καιρό επειδή οι σύντροφοί της δεν μπορούσαν να δεχτούν την απιστία της. Ακόμα και ο πατέρας του γιου της τη χώρισε εξαιτίας του εθισμού της.

Όμως, η κα Woodruff συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια, όταν, αντί να δώσει προτεραιότητα στον γιο της, ήταν πολύ απασχολημένη με την εμμονή της στη σ#ξουαλική επαφή με άντρες.

“Έπρεπε να κάνω κάτι για να τ’ αντιμετωπίσω και να δώσω προτεραιότητα στο γιο μου.”

Γι’ αυτό η 30χρονη βρήκε μία ομάδα στο διαδίκτυο που βοηθάει ανθρώπους εθισμένους στο σ#ξ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της. Εκεί, οι υπεύθυνοι της έδωσαν κάποια βήματα και μέσα από την καθοδήγηση και τη συνάντηση με άλλους εθισμένους ανθρώπους, της ήρθε η ιδέα να γράψει ένα μυθιστόρημα.

Πολλές από τις γυναίκες που γνώρισε είχαν παρόμοια προβλήματα με την ίδια, όπως προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον και στις σχέσεις τους.

Η κ. Woodruff είπε ότι ένιωσε μια ανακούφιση όταν συνάντησε γυναίκες που ένιωθαν όπως η ίδια.

Ενώ παλιά δεν μπορούσε ούτε εβδομάδα χωρίς σεξ, τώρα έχουν περάσει τέσσερις μήνες χωρίς σ#ξ και η κ. Woodruff λέει ότι νιώθει περίφημα.

“Η μονογαμία είναι τώρα ο στόχος μου,” πρόσθεσε η 30χρονη, “αλλά θα είμαι πάντα σεξουαλικά δραστήρια γυναίκα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here