Δεν ανοίγει το email σας; Δείτε γιατί


Αρκετοί χρήστες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στην Ασία και στην Αυστραλία παραπονέθηκαν ότι οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθήκευσης στο cloud της Google, το Gmail και το Drive αντίστοιχα, εμφάνιζαν προβλήματα λειτουργίας.

Το πρόβλημα, που φάνηκε να επηρεάζει και τους «Χάρτες» (Google Maps), παρουσιάσθηκε νωρίς την Τετάρτη (από τις 04:00 περίπου ώρα Ελλάδας), όπως φάνηκε σε ιστοσελίδες που παρακολουθούν τέτοιου είδους προβλήματα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ;«Γκάρντιαν».

Η Google δήλωσε ότι μελετά τις σχετικές αναφορές και διευκρίνισε ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Gmail, αλλά αντιμετωπίζουν μηνύματα σφάλματος όταν προσπαθούν να στείλουν μήνυμα, καθώς και άλλες απρόσμενες συμπεριφορές, π.χ. δυσκολία στο άνοιγμα συνημμένων αρχείων σε ηλεκτρονικά μηνύματα που έχει λάβει ο χρήστης.

Προβλήματα επίσης εμφάνισαν το Drive (ορισμένοι χρήστες έβλεπαν μηνύματα σφάλματος και δυσκολεύονταν να το χρησιμοποιήσουν), το Hangouts (οι χρήστες μπορεί να μην μπορούσαν να «ανεβάσουν» φωτογραφίες ή να στείλουν συνημμένα αρχεία) και το Google Maps (π.χ. αδυναμία χρήσης του Street View).

Η εταιρεία δεν έδωσε κάποια εξήγηση για τα προβλήματα, ούτε έκανε εκτίμηση πόσο μπορεί να διαρκέσουν. Το Gmail έχει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ