Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα δάκρυα και το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του


Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε για ακόμα μία φορά στο μεγαλείο του Κριστιάνο Ρονάλντο και μαζί του και η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, η οποία αποθέωσε τον σύντροφο της με ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε «όργια» στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης, οδηγώντας την ιταλική ομάδα στη νίκη με 3-0 και στην πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Μετά το τρίτο γκολ  του Πορτογάλου που χάρισε την πρόκριση στην «Mεγάλη Κυρία», η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ βούρκωσε στα επίσημα του γηπέδου για το κατόρθωμα του συντρόφου της, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της αναμέτρησης.
Η αντίδραση της

Η αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ακόμα πιο εκφραστική στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Αυτό το 3-0 κανείς δεν σου το κλέβει. Το αξίζεις, όχι για τα τρία γκολ απόψε. Το αξίζεις για την αφοσίωσή του, για αυτά που προσφέρεις στο σύλλογο που βρίσκεσαι.

Είσαι ένα ρυμουλκό για τους συμπαίκτες σου, προπονητής για όλους εμάς που σε θαυμάζουμε και σε στηρίζουμε κάθε μέρα. Το κάρμα υπάρχει.

Ο Θεός το ξέρει, ο Θεός σου το προσφέρει, επειδή ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι δικός σου. ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ. Κριστιανίτο, Ματέο, Έβα, Αλάνα, Χεορχίνα», έγραψε.Η ανάρτηση της Χεορχίνα

View this post on Instagram

Este 3-0 nadie te lo roba. Te lo mereces, no por los 3 goles de esta noche. Te lo mereces por tu dedicación, por lo que consigues en el club donde estés. Eres un remolque para tus compañeros, entrenador y todos los que te admiramos y apoyamos cada día. El karma existe. Dios lo sabe, Dios te lo da, porque el mundo del fútbol es tuyo. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ TE AMAMOS. Cristianito, Mateo, Eva, Alana, Georgina. @cristiano

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ