Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτσι πέρασε τη βραδιά του μετά τα “όργια” με Ατλέτικο.


Οι Ιταλοί αποκάλυψαν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε να περάσει το βράδυ του, μετά τη διαστημική εμφάνιση του στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τορίνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε τρία γκολ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και χάρισε στη Γιουβέντους τη νίκη (3-0) και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έστειλε για ακόμα μία φορά στο καναβάτσο τους Μαδριλένους κι απέδειξε περίτρανα γιατί θεωρείται ο «βασιλιάς» της διοργάνωσης. Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα δάκρυα και το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του [pic]

Μετά το τέλος του αγώνα, ο «CR7» κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Champions League, με τους πανηγυρισμούς του να σταματούν στο γήπεδο.

Ο απόλυτος ηγέτης της Γιουβέντους δεν… ξεσάλωσε μετά τα «όργια» του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά προτίμησε να περάσει μία ήρεμη βραδιά με τους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», ο Ρονάλντο δείπνησε στο πασίγνωστο εστιατόριο του Τορίνο «Catullo», το οποίο αποτελεί στέκι αρκετών παικτών της Γιουβέντους.

Συνοδευόμενος από άνδρες της ιδιωτικής του ασφάλειας, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα, με τον Πορτογάλο σταρ να ανεβαίνει στον επάνω όροφο του εστιατορίου, σε πριβέ χώρο, προκειμένου να δειπνήσει χαλαρός μαζί με τη σύντροφο του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, τον πρωτότοκο γιο του, τον αδερφό του Ούγκο, αλλά και τους δύο «κολλητούς» του, τον Ricky Regufe και τον Miguel Paixao.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ