Η γυναίκα που «πήγε» με περισσότερους από 200 άνδρες δηλώνει πως ηρέμησε λόγω του γιου της

Τώρα κάνει… αποχή! Δείτε φωτογραφίες…

Μία γυναίκα που ήταν εθισμένη στο σεξ, έχει κοιμηθεί με πάνω από 200 άνδρες και έχασε την παρθενιά της σε ηλικία 12 ετών, λέει ότι η γέννηση του γιου της την έχει αλλάξει και τώρα κάνει αποχή από οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα.

Η 30χρονη Laurie Jade Woodruff, συνήθιζε να κοιμάται με έως και έξι άνδρες την εβδομάδα, αλλά η γέννηση του γιου της Henry την έκανε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της.

Η κ. Woodruff από το Σέφιλντ, δήλωσε στο The Sun ότι από τότε που γνώρισε μια ομάδα υποστήριξης εθισμένων στο σεξ ανθρώπων, είναι χωρίς σεξ για τέσσερις μήνες.

Αλλά η νεαρή μητέρα, δήλωσε πως ο δρόμος προς την… αγνότητα δεν ήταν καθόλου εύκολος. Η 30χρονη είπε ότι έχει κοιμηθεί με τόσους πολλούς άνδρες που έχει χάσει το μέτρημα. Το να χάσει την παρθενιά της στα 12 της χρόνια ήταν μόνο η αρχή μιας εμμονής που σημάδεψε τη ζωή της.

Μία φορά, όταν ήταν 20 χρονών, η κα Woodruff είχε σεξουαλική επαφή με έξι άνδρες ταυτόχρονα σε πάρτι οργίων στο Λίβερπουλ παρουσία του πρώην συντρόφου της.

“Κοιμόμουν με αρκετούς άνδρες την εβδομάδα και το έκανα από συνήθεια. Ένιωθα αδύναμη να ελέγξω τις επιθυμίες μου και κατέφευγα στο σεξ για να ηρεμήσω.”

Η Woodruff πήγαινε με άντρες που της έστελναν απλά κομπλιμέντα στο Instagram, δεν χρειαζόταν ποτέ να βγει σε ραντεβού για να βρει κάποιο σύντροφο. Η νεαρή μητέρα προσέθεσε ότι οι «έξι μεγάλες σχέσεις» που είχε δεν είχαν διαρκέσει πολύ καιρό επειδή οι σύντροφοί της δεν μπορούσαν να δεχτούν την απιστία της. Ακόμα και ο πατέρας του γιου της τη χώρισε εξαιτίας του εθισμού της.

Όμως, η Woodruff συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια, όταν, αντί να δώσει προτεραιότητα στον γιο της, ήταν πολύ απασχολημένη με την εμμονή της στη σεξουαλική επαφή με άντρες.

“Έπρεπε να κάνω κάτι για να τ’ αντιμετωπίσω και να δώσω προτεραιότητα στο γιο μου.”

Γι’ αυτό η 30χρονη βρήκε μία ομάδα στο διαδίκτυο που βοηθάει ανθρώπους εθισμένους στο σεξ για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της. Εκεί, οι υπεύθυνοι της έδωσαν κάποια βήματα και μέσα από την καθοδήγηση και τη συνάντηση με άλλους εθισμένους ανθρώπους, της ήρθε η ιδέα να γράψει ένα μυθιστόρημα.

Πολλές από τις γυναίκες που γνώρισε είχαν παρόμοια προβλήματα με την ίδια, όπως προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον και στις σχέσεις τους.

Η Woodruff είπε ότι ένιωσε μια ανακούφιση όταν συνάντησε γυναίκες που ένιωθαν όπως η ίδια.

Ενώ παλιά δεν μπορούσε ούτε εβδομάδα χωρίς σεξ, τώρα έχουν περάσει τέσσερις μήνες χωρίς σεξ και η Woodruff λέει ότι νιώθει περίφημα.

“Η μονογαμία είναι τώρα ο στόχος μου,” πρόσθεσε η 30χρονη, “αλλά θα είμαι πάντα σεξουαλικά δραστήρια γυναίκα.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here