Είσαι ζώδιο του αέρα; Αυτή είναι η αιτία της καταστροφής σου!


Το μεγαλύτερο κακό μπορούμε να το κάνουμε μόνο εμείς σε εμάς. Το κάθε ζώδιο του αέρα ανάλογα με τον χαρακτήρα του καταστρέφεται με διαφορετικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταχρήσεις
Έχεις μια τάση να υιοθετείς ανθυγιεινές συνήθειες και αυτές είναι που κάνουν την ζωή σου τοξική. Εκτός από ψυχολογικό και σωματικό στρες, αντιμετωπίζεις και άλλα θέματα. Προφανώς και τα γνωρίζεις αλλά δεν δείχνεις να κάνεις και πολλά για να τα αντιμετωπίσεις. Είναι καιρός να παρατήσεις τις συνήθειες αυτές που σε κρατάνε πίσω και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις στην ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ: Παρελθόν
Ξεκόλλα από το παρελθόν σου και κοίτα μπροστά. Το να ζεις με αναμνήσεις και να θυμάσαι τα παλιά, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει και να σε ρίξει ακόμα περισσότερο. Το κατανοούμε ότι μπορεί να έχεις αρκετά τραύματα, αλλά αν συνεχίσεις να «γλύφεις» τις πληγές σου δεν θα μπορέσεις να χαρείς το παρόν και να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσδοκίες
Πάντα περιμένεις πολλά από την ζωή σου. Όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως εσύ τα θες ή τα περιμένεις… καταρρέεις. Σταμάτα να έχεις προσδοκίες και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους τρόπο. Ό,τι και να γίνει, είτε καλό είτε κακό, γίνεται για κάποιο λόγο. Άστο να συμβεί…

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ