Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Περιμένει την αστυνομία ο Βασιλειάδης.


Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη Basket League, ετοιμάζεται να… τιναχτεί στον αέρα, όμως από το υφυπουργείο Αθλητισμού περιμένουν την απόφαση της αστυνομίας, πριν εξετάσουν οποιοδήποτε σενάριο αναβολής του αγώνα.

Στον «αέρα» παραμένει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τη Basket League, με τον Ολυμπιακό να σημειώνει ότι αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές δεν θα… ανοίξει καν το ΣΕΦ για το ματς και τις αρμόδιες αρχές να παρατείνουν την… αγωνία.

Στην σύσκεψη της αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/3) με την παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων, δεν βρέθηκε λύση και έτσι, η οριστική απόφαση να αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή (15/3).

Από την πλευρά του δε, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κρατά τάση αναμονής στο θέμα και δεν πρόκειται να πάρει καμία απόφαση από μόνος του, θεωρώντας ότι ακόμη είναι ζήτημα της αστυνομίας. Στην ουσία περιμένει την αστυνομία να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, γιατί δεν μπορεί να προφυλάξει και τα δύο παιχνίδια, την ώρα που όλοι αναμένουν τον ορισμό των διαιτητών.

Κι αυτό γιατί, αν ο ορισμός Ελλήνων διαιτητών, οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην απόφαση να μην κατέβει καν στο γήπεδο για το ματς, τότε θα… λυθούν τα προβλήματα, αφού το παιχνίδι δεν θα μπει καν στη διαδικασία να ξεκινήσει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ