Μάνα γέννησε σε τουαλέτα ενώ ήταν σε πάρτι και πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια για να μη χάσει το πάρτι


 

Μια μητέρα έριξε το νεογέννητο γιο της σε ένα κάδο αμέσως μετά τη γέννησή του για να μη χάσει το πάρτι με φίλους.

Η 31χρονη μητέρα δύο παιδιών Yulia από την περιοχή Ryazan της Ρωσίας βρισκόταν στη μέση ενός μεγάλου πάρτι με τους φίλους της, όταν άρχισε να έχει συσπάσεις.

Η 31χρονη κλειδώθηκε σε μια τουαλέτα και γέννησε τον γιο της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όμως μετά τη γέννα, η μητέρα έβαλε το νεογέννητο μωρό και τον πλακούντα της σε μια σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε στα σκουπίδια.

Αφότου απαλλάχθηκε από το παιδί, η Yulia επέστρεψε στο διαμέρισμά της και συνέχισε τη διασκέδαση με τους φίλους της.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το νεογέννητο αγόρι πέρασε περίπου δύο ώρες στον κάδο μέχρι που μια γυναίκα που πέρασε από δίπλα του, άκουσε το κλάμα του και κάλεσε την αστυνομία.

Το αγόρι ήταν γυμνό και γεμάτο με αίματα μέσα σε μια σκουπίδια.

Το παιδί μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Η θερμοκρασία του σώματος ήταν μόλις 24C, αφού πέρασε αρκετές ώρες σε θερμοκρασίες κατάψυξης.

“Οι γιατροί έκαναν ό, τι ήταν δυνατό για να σώσουν τη ζωή του μωρού,” δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας.

Αφότου έψαξαν τα σπίτια γύρω από τον κάδο όπου βρέθηκε το άτυχο βρέφος, οι αστυνομικοί βρήκαν τη Yulia να διασκεδάζει με φίλους στο διαμέρισμά της.

Οι αξιωματικοί έψαξαν στο σπίτι της και βρήκαν αίμα στην τουαλέτα και το μπάνιο καθώς και άλλα στοιχεία που αποδείκνυαν την αποτρόπαια πράξη της.

Η Yulia είπε στην αστυνομία ότι είχε απαλλαγεί από το νεογέννητο γιο της για να μπορεί να συνεχίσει το πάρτι με τους φίλους της.

Η 31χρονη συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του νεογέννητου μωρού της.

“Η μητέρα είπε ότι δεν ήθελε αυτό το μωρό. Δεν είχε καν ελέγξει αν ήταν αγόρι ή κορίτσι πριν το πετάξει ενώ δήλωσε πως κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ήταν πολύ μεθυσμένη,” δήλωσε η αστυνομία.

Η Yulia έχει δύο παιδιά ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών, τα οποία θα τοποθετηθούν σε ένα ορφανοτροφείο μετά το σοκαριστικό συμβάν.

“Δεν έλεγε στους φίλους της για το μωρό και αφότου το ξεφορτώθηκε, συνέχισε να διασκεδάζει.”

διαφορετικό


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ