Europa League: Βγαίνουν τα “εισιτήρια” των προημιτελικών


Τα περισσότερα “ζευγάρια” έχουν αφήσει… ανοιχτούς λογαριασμούς. Αυτοί είναι οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των “16” του Europa League.

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα για τις ρεβάνς των «16» του Europa League. Από αυτά ξεχωρίζει η συνάντηση του Λονδίνου με την Αρσεναλ (χωρίς τον τιμωρημένο Παπασταθόπουλο) να υποδέχεται τη Ρεν και θέλει ν’ ανατρέψει την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς στη Γαλλία.

Σημαντικό είναι και το ματς στο “Ντα Λουζ” της Λισαβόνας, με την Μπενφίκα να υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την οποία είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς της κροατικής πρωτεύουσας με 1-0.

Η πολυνίκης του θεσμού, Σεβίλλη, δοκιμάζεται στην Πράγα, έχοντας δύσκολο έργο μετά το 2-2 που απέσπασαν στην Ανδαλουσία οι Τσέχοι. Μεγάλη “μάχη” αναμένεται να γίνει και ανάμεσα σε Ίντερ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά το 0-0 του αγώνα στη Γερμανία.

Τσέλσι και Νάπολι φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα χάσουν το “εισιτήριο” για τους “8” του Europa League, μετά τις νίκες με 3-0 που είχαν κάνει μέσα στις έδρες τους.Το πρόγραμμα των ρεβάνς της Πέμπτης (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα)

Με “σέντρα” στις 19:45

Ντιναμό Κιέβου – Τσέλσι (0-3)

Κράσνονταρ – Βαλένθια (1-2)

Σάλτσμπουργκ – Νάπολι (0-3)

Με “σέντρα” στις 22:00

Άρσεναλ – Ρεν (1-3)

Μπενφίκα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-1)

Ίντερ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-0)

Σλάβια Πράγας –Σεβίλλη (2-2)

Βιγιαρεάλ – Ζενίτ (3-1)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ