Συλλήψεις για κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων

14/03/2019 14:45

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έχει σφραγίσει από το πρωί παράρτημα του Υπουργείου Μεταφορών στον Άγιο Δημήτριο, καθώς διεξάγεται έφοδος για την εξάρθρωση κυκλώματος έκδοσης πλαστών διπλωμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες, η δράση του κυκλώματος ήταν πολυετής και ενδεχομένως αφορά εκατοντάδες περιπτώσεις έκδοσης εικονικών διπλωμάτων οδήγησης – πάντα, φυσικά, με το αζημίωτο. Εκτός από τις Εσωτερικές Υποθέσεις, παρόντες στο κτήριο είναι και άνθρωποι του Σώματος Ελεγκτών του Δημοσίου, προκειμένου να διαπιστώσουν το πόσο ψηλά φτάνει η δομή του κυκλώματος. Μέχρι στιγμής έχουν τεθεί υπό κράτηση 9 άτομα, εκ των οποίων οι 7 είναι υπάλληλοι της υπηρεσίας και οι άλλοι 2 δάσκαλοι οδήγησης.

Όπως γίνεται κατανοητό, η επιχείρηση είναι εν εξελίξει αυτή την στιγμή οπότε και οι πληροφορίες από την Αστυνομία είναι περιορισμένες. Με το πέρας της έρευνας θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση, με πλήρες ρεπορτάζ.


ΠηγήΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης