Λουκ Πέρι: Το τελευταίο αντίο στον «Ντίλαν» (vid)


Ο ηθοποιός Λουκ Πέρι, που πέθανε σε ηλικία 52 ετών την περασμένη εβδομάδα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, αναπαύεται πλέον στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Ο ηθοποιός πέθανε στις 4 Μαρτίου σε νοσοκομείο στο Μπούρμπανκ της Καλιφόρνια, λίγες ημέρες μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η σορός του ηθοποιού μεταφέρθηκε στο Ντίκσον του Τενεσί, όπου και έγινε η κηδεία του τη Δευτέρα. Ο Λουκ Πέρι λάτρευε το συγκεκριμένο μέρος και ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας μάλιστα αγοράσει ένα αγρόκτημα στην περιοχή, τη δεκαετία του ‘90.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από το ρόλο του ως Ντίλαν ΜακΚέι στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ‘90 «Beverly Hills, 90210» αλλά και από την πιο πρόσφατη τηλεοπτική σειρά «Riverdale» στο ρόλο του Φρεντ Άντριους.

Το αγωνιώδες τηλεφώνημα

Ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο ABC μεταφέρεται η αγωνία από το σπίτι του ηθοποιού, κατά τη διάρκεια κλήσης για άμεση βοήθεια, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη.

«Τραυματίστηκε; Έπεσε; Είναι σε θέση να μιλήσει μαζί σας; Αναπνέει κανονικά;», ρώτησαν από το τηλεφωνικό κέντρο του 911, με τον άνθρωπο που ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να είναι ακόμη άγνωστος.

Το ABC News ανέφερε πως χρειάστηκαν 9 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα για τη μεταφορά του Πέρι από το σπίτι του στο νοσοκομείο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ