Εθνική Ελλάδας: Οι “εκλεκτοί” του Αναστασιάδη. Επιστροφές και… νέο πρόσωπο


Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα), για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ονόματα των Ελλήνων παικτών που κάλεσε ο Άγγελος Αναστασιάδης για τα δύο ματς με το Λιχτενστάιν και την Βοσνία, με τα οποία ξεκινούν οι υποχρεώσεις της “Γαλανόλευκης” στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

Στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν βρίσκεται ο Καρνέζης (δεν αγωνίζεται στη Νάπολι), όπως και οι τραυματίες Πέλκας, Μανωλάς, Τοροσίδης και Σταφυλίδης.

Νέο όνομα στις κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος του Άρη που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ επιστρέφουν στην Εθνική οι Μαυρίας, Κολοβός και Σιώπης.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό. Οι επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Δώνης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ