Κοκκινιστό κοτόπουλο με σκόρδο


Υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες κοτόπουλο

4 κεφάλια σκόρδα

1 φλιτζάνι ντοματοπολτός

1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί

ο χυμός 2 λεμονιών

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

Ψήνετε το κοτόπουλο στη σχάρα ή στο γκριλ. Kαθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα σκόρδα. Σοτάρετε στο λάδι τα σκόρδα και τα σβήνετε με το κρασί. Pίχνετε τον ντοματοπολτό και 1 φλιτζάνι νερό και αφήνετε τη σάλτσα να πάρει μία βράση. Προσθέτετε το κοτόπουλο και, μόλις σωθεί το νερό από το φαγητό, ρίχνετε το λεμόνι και το πιπέρι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ