“Μαύρος πάνθηρας” ο Ομπαμεγιάνγκ. “Τρέλα” με τις μάσκες του Γκαμπονέζου – video


Ο Ζαν Πιερ Ομπαμεγιάνγκ πήρε από το χέρι την Άρσεναλ και την οδήγησε στους “16” του Europa League, πετυχαίνοντας δύο γκολ στην ανατροπή επί της Ρεν και το 3-0 στο Έμιρεϊτς, γεγονός που πανηγύρισε ξανά, φορώντας μία μάσκα υπερήρωα.

Η Άρσεναλ κατάφερε να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα και με 3-0 να πάρει την πρόκριση επί της Ρεν για την επόμενη φάση του Europa League, χάρη στη νέα εκπληκτική εμφάνιση του Ζαν Πιερ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός παραμένει «καυτός» και τη φετινή σεζόν και κόντρα στη γαλλική ομάδα πέτυχε δύο τέρματα, μεταξύ των οποίο και το… χρυσό, που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

 

Το πανηγύρισε μάλιστα με το… γνωστό του τρόπο, αφού για μία ακόμη φορά στην καριέρα του, φόρεσε μία μάσκα υπερήρωα και για τη συγκεκριμένη περίπτωση επέλεξε αυτή του «Μαύρου Πάνθηρα», ο οποίος «σάρωσε» πέρυσι το box office σε όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

The many identities of Pierre-Emerick Aubameyang . The Arsenal striker loves a pre-planned celebration… And comic books apparently! . #Aubameyang #Arsenal #EuropaLeague #Football #BlackPanther #Wakanda #Spiderman #Batman #BTSport

A post shared by BT Sport (@btsport) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ