Ατρόμητος: Ζήτησε συγγνώμη ο Ουάρντα. “Δεν ήθελα να προσβάλλω τους οπαδούς”


Ο Ουάρντα τέθηκε στο περιθώριο από τον Ατρόμητο, μετά τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για να επιστρέψει στην ομάδα.

Οι οπαδοί του Ατρομήτου δεν θέλουν ούτε να ακούνε για τον Αμρ Ουάρντα, μετά την ανάρμοστη αντίδρασή του κόντρα στην ΑΕΚ και μάλιστα εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, ζητώντας την απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Ο ίδιος πάντως έδειξε μετανιωμένος για όσα έκανε και ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας του Περιστερίου, μέσα από επίσημη δήλωσή του, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Μένει να δούμε αν αυτό θα είναι αρκετό για να οδηγήσει στην επανένταξή του στην ομάδα.Η δήλωση του Ουάρντα

«Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με αγκάλιασε τόσο πέρυσι όσο και φέτος και μου έδωσε τη δυνατότητα να ανακηρυχτώ MVP της Superleague. Τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω ή να στεναχωρήσω τους φιλάθλους του Ατρομήτου και ζητώ συγνώμη για τη στιγμιαία αντίδραση μου.

Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του και ταυτόχρονα να κάνω τους φιλάθλους του χαρούμενους. Ένα είναι σίγουρο, ότι σέβομαι απόλυτα τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους του».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ