Απίστευτο: Έδιωξαν από την Σχολή τον καταδρομέα που τραγουδούσε «Μακεδονία Ξακουστή» (vid)

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ για την αποπομπή του Κρητικού, Μανώλη Μπούχλη

Πριν λίγες ημέρες ένα video του καταδρομέα, Μανώλη Μπούχλη, έγινε viral καθώς τραγουδούσε το εμβατήριο «Μακεδόνια Ξακουστή», κατά την διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο.

Ο νεαρός Κρητικός θέλησε με αυτό τον τρόπο να «διαμαρτυρηθεί» για τα όσα έχει… τραβήξει η Μακεδονία, μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ βρισκόταν πάνω από μακεδονικό έδαφος.

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων. Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας. Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει».

Δείτε το επίμαχο βίντεο εδώ: Ο καταδρομέας που ανατρίχιασε την Ελλάδα – Τραγουδά το «Μακεδονία ξακουστή» ενώ πέφτει με αλεξίπτωτο (vid)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here