Τα 6 πιο οικονομικά μέρη για να επισκεφτείτε το 2019!


Τα ταξίδια στο εξωτερικό έχουν γίνει πλέον πολύ οικονομικά και αυτός είναι και ο λόγος που όλο και περισσότεροι Έλληνες τα προτιμούν για τις διακοπές τους ιδίως τους μη καλοκαιρινούς μήνες.

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τους 6 πιο οικονομικούς προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε φέτος.

Όλοι οι προορισμοί που αναφέρουμε παρακάτω βρίσκονται είτε στην Ευρώπη είτε πολύ κοντά σε αυτήν.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στους εξής 6 προορισμούς.

Ρουμανία

Είναι πολύ πιο ομορφη από ότι νομίζετε καθώς σε αυτήν θα δείτε εντυπωσιακές αρχαίες εκκλησίες και ιδιαίτερες πόλεις ιδανικές για εξερεύνηση. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη χώρα με ευγενικούς ντόπιους που είναι αρκετά παρεξηγημένη. Ξεχάστε όσα μπορεί να έχετε ακούσει και κάντε ένα οικονομικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Γεωργία

Πρόκειται για μια πολύ μικρή χώρα που αποτελεί έκπληξη. Αυτό, όμως, που θα σας κάνει τεράστια εντύπωση είναι το πόσο οικονομική είναι. Σε κάποια μέρη της είναι πιο φτηνή και από την Νότια Ασία. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε δωμάτιο με 15 ευρώ.

 

Αρμενία

Είναι μια πάρα πολύ φτωχή χώρα η οποία όμως είναι πολύ όμορφη. Αξίζει να την επισκεφτείτε και να της δώσετε μια ευκαριία.

Ουκρανία

Πρόκειται για την πιο οικονομική χώρα της Ευρώπης. Οι ακτές της είναι πανέμορφες και θα σας αφήσουν άφωνους. Όσο για τη διαμονή… μπορείτε να νοικιάσετε πολυτελές, μοντέρνο διαμέρισμα στο κέντρο του Lviv με 200 ευρώ το μήνα.

Τουρκία

Μπορεί να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τελευταία αλλά είναι ένας πολύ φτηνός προορισμός. Μια κρουαζιέρα στο Βόσπορο είναι κάτι που θα θυμάστε για πάντα και θα θέλετε να κάνετε ξανά και ξανά. Πρόκειται για έναν ιδανικό προορισμό και για τον χειμώνα και για το καλοκαίρι.

Μαρόκο

Βρίσκεται στη Βόρεια Αφρική αλλά είναι ένας σχετικά κοντινός προορισμός. Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, μη Ευρωπαϊκό και οικονομικό τότε μια επίσκεψη στο Μαρόκο είναι αυτό που χρειάζεστε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ