Το Lister Knobbly θα μπει στην παραγωγή


Τον προηγούμενο μήνα, η Lister δημοσίευσε ένα σκίτσο προφίλ του επερχόμενου Knobbly και τώρα η εταιρεία μας αποκαλύπτει την εμπρός όψη του επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως το μοντέλο θα μπει στην παραγωγή.

Το speedster παραπέμπει σχεδιαστικά στο αγωνιστικό Lister Knobbly της δεκαετίας του ’50 το οποίο βασιζόταν στη θρυλική Jaguar D-Type. Οι αναλογίες, οι έντονες καμπύλες των φτερών, τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα, η οβάλ εισαγωγή αέρα και το κοντό παρμπρίζ είναι άμεσες αναφορές στον μακρινό του πρόγονο. Τα ανθρακονημάτινα σπλίτερ και μαρσπιέ σε συνδυασμό με τις ζάντες μεγάλης διαμέτρου μας δείχνουν τις άγριες διαθέσεις του διθέσιου μοντέλου.

Η σύγχρονη μετενσάρκωση του Knobbly ίσως φορά έναν V8 5,0 λίτρων της Jaguar με απόδοση που θα μπορούσε να φτάνει τους 670 PS. Η βρετανική εταιρεία που είναι γνωστή για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει για μοντέλα της Jaguar δεν ανακοίνωσε περισσότερα για την παραγωγή του μοντέλου οπότε αναμένουμε για περισσότερα σκίτσα και πληροφορίες μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ