Νεκρή βρέθηκε η μικρή αδερφή του τραγουδιστή των One Direction


Nεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της η αδερφή του τραγουδιστή των One Direction Λούις Τόμλινσον, Φελισιτέ. Το κορίτσι ήταν μόλις 18 ετών.

Η νεαρή ίνσταγκραμερ είχε πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο ίνσταγκραμ ενώ όνειρό της ήταν να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σε ένα διαμέρισμα στο δυτικό Λονδίνο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο Λούις, 27 ετών, ενημερώθηκε για το θάνατο της αδερφής του το προηγούμενο βράδυ. Μετά το περιστατικό ακύρωσε την εμφάνισή του στο Comic Relief που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής.

Τα δύο παιδιά είχαν χάσει τη μητέρα τους που πέθανε από λευχαιμία το 2016. Έχουν άλλα πέντε αδέρφια, μεταξύ των οποίων κάποια είναι κάτω των έξι ετών. Ο Λούις είναι ο μεγαλύτερος αδερφός.

Σύμφωνα με την The Sun, πρόσωπο κοντά στην οικογένεια είπε πως ο Λούις είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της αδερφής του, μιας και είναι το δεύτερο μέλος της οικογένειας που χάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Εντοπίστηκε μια νεαρή κοπέλα νεκρή σε ένα διαμέρισμα. Θα ερευνήσουμε τις συνθήκες θανάτου», ήταν η πρώτη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ένα άτομο που βρίσκονταν μαζί με την Φελισιτέ τη στιγμή εκείνη κάλεσε το ασθενοφόρο αμέσως.

Υπενθυμίζεται πως ο Λούις κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι την περασμένη εβδομάδα ενώ όπως είχε πει για τη δημιουργία του αφορμή αποτέλεσε ο θάνατος της μητέρας του. «Θα ζω μια ζωή και για τους δυο μας», ήταν ένας από τους στίχους.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε πει μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό πως έγραψε το τραγούδι γιατί ήθελε να το βγάλει από μέσα του.

«Ζητούσα πάντα τη βοήθεια της μητέρας μου για πολλά πράγματα. Ήταν η πρώτη που έπαιρνα τηλέφωνο όταν κάτι δεν πήγαινε καλά», είχε πει ο ίδιος.

Είχε επίσης διευκρινίσει πως η στιγμή που παρουσίασε το τραγούδι στις αδερφές του ήταν δύσκολη, καθώς όλοι ήταν πολύ συγκινημένοι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ