Ανακοίνωση ΓΕΣ για τον καταδρομέα: Παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας


Σε εξέλιξη Διοικητική Εξέταση για το περιστατικό.

Το ΓΕΣ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως έχει προχωρήσει σε Διοικητική Εξέταση για το video που πόσταρε στο facebook ο καταδρομέας, Μανώλης Μπούχλης και τραγουδούσε το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων. Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας. Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει».

Μάλιστα, ο Μανώλης Μπούχλης αρνήθηκε να σβήσει το εν λόγω video όταν του ζητήθηκε, με αποτέλεσμα την αποβολή του από την σχολή του Ασπροπύργου.

Ο νεαρός Κρητικός θέλησε με αυτό τον τρόπο να «διαμαρτυρηθεί» για τα όσα έχει… τραβήξει η Μακεδονία, μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ βρισκόταν πάνω από τον θεσσαλικό κάμπο.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ