Αγωνία στην ΑΕΚ για Σιμόες και Λιβάγια. Αμφίβολοι για το ντέρμπι με Ατρόμητο


Η ΑΕΚ δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της μέχρι το τέλος της σεζόν, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος και τραυματίστηκε στα Σπάτα.

Για την 26η αγωνιστική της Superleague, η ΑΕΚ φιλοξενείται στην έδρα του Ατρομήτου, σε ένα βαθμολογικό ντέρμπι, που βρίσκει τις δύο ομάδες με έναν βαθμό διαφορά και την Ένωση στην 3η θέση πάνω από την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει όμως σημαντικά προβλήματα ενόψει του σπουδαίου ματς, καθώς έχασε και τους Σιμόες και Λιβάγια, με τον πρώτο να χάνει πιθανότατα το ματς και τον δεύτερο να κάνει αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο, υπέστη διάταση στους οπίσθιους μηριαίους και τέθηκε «νοκ άουτ» από την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής (17/3, 16:00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αντίθετα, ο Μάρκο Λιβάγια ήταν απών από την προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση του αναπνευστικού και η συμμετοχή του θα κριθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το Σάββατο (16/03).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ