Έτσι πήρε η Νικόλ Κίντμαν το ρόλο στη νέα της ταινία «Destroyer»


Για τον ρόλο της στη νέα της ταινία «Destroyer» μίλησε η Νικόλ Κίντμαν σε συνέντευξή της στη «Frankfurter Allgemeine Zeitung».

 Στο αστυνομικό θρίλερ η ηθοποιός αμακιγιάριστη και σχεδόν αγνώριστη, υποδύεται τη ντετέκτιβ αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες Έριν Μπελ, η οποία προσπαθεί να συνέλθει από την τραυματική εμπειρία μιας μυστικής αποστολής που στοίχισε τη ζωή στον συνάδελφο και εραστή της, Κρις.

 Η Νικόλ είπε: «Πραγματικά ήθελα να παίξω αυτόν τον ρόλο. Μεγάλωσα με τα σκοτεινά αστυνομικά θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ ντε Νίρο και Τζιν Χάκμαν. Έμαθα ότι θα υπάρξει μία γυναικεία εκδοχή και φάνηκε απλά ακαταμάχητο. Διάβασα το σενάριο, επικοινώνησα με την Καρίν Κουσάμα και της είπα: “Είμαι αυτή που ψάχνετε”. Ακριβώς, επειδή δεν είχα παίξει έναν τέτοιο ρόλο ξανά».

Και υπογράμμισε: «Χρειάζομαι αλλαγές, μου αρέσει να δοκιμάζω καινούρια πράγματα. Θέλω να παίρνω ρίσκο, είναι το άλφα και ωμέγα για μένα».

Η Νικόλ Κίντμαν σημείωσε ότι ήταν σημαντικό το γεγονός ότι πίσω από την κάμερα στην ταινία «Destroyer» ήταν μία γυναίκα. «Πάντα αναζητώ συναρπαστικά πρότζεκτ από γυναίκες. Αν μπορώ να βοηθήσω, το κάνω. Σκόπιμα προγραμματίζω συναντήσεις με νέους ενδιαφέροντες δημιουργούς και με εκείνους που αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία» τόνισε η ηθοποιός.

 Έτσι πήρε η Νικόλ Κίντμαν το ρόλο στη νέα της ταινία «Destroyer»

 Έτσι πήρε η Νικόλ Κίντμαν το ρόλο στη νέα της ταινία «Destroyer»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ