ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός LIVE για την 26η αγωνιστική της Euroleague


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, για την 26η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο στην 26η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο αντιμετωπίζει την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη στη Ρωσία και θέλει να κάνει την υπέρβαση, στη μάχη για την είσοδο στην οκτάδα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από 3 σερί νίκες στην Euroleague και 2 συνεχόμενα «διπλά» κόντρα στην Γκραν Κανάρια και την Νταρουσάφακα. Αν καταφέρει να πάρει τη νίκη στη Μόσχα θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να κερδίσει τους 4 «τελικούς» που θα απομένουν, τρεις στο ΟΑΚΑ με τη Μπασκόνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπουντούτσνοστ κι ένα στο Μιλάνο με την Αρμάνι.Παρακολουθήστε LIVE το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Να σημειωθεί ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αγωνιστεί χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες της κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Νάντο Ντε Κολό, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πόδι και τέθηκε νοκ-άουτ την τελευταία στιγμή.

Η είδηση αυτή έφερε «χαμόγελα» στις τάξεις του «τριφυλλιού», μιας κι η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα έχει μία απειλή λιγότερη να αντιμετωπίσει. Το σύνολο του Ιτούδη, βέβαια, έχει ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις, ωστόσο όπως και να έχει ο Γάλλος σταρ αποτελεί βασικό γρανάζι στην μηχανή των Ρώσων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ