Τραγωδία στη Λαμία: Ανατροπή στον θάνατο της 44χρονης μητέρας; – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια μετά την ιατροδικαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, για το θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών από τη Λαμία

Οι πρώτες πληροφορίες, βάσει των στοιχείων που είχαν συλλεχθεί, έκαναν λόγο για απαγχονισμό-αυτοκτονία με αυτοσχέδιο βρόγχο. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έρχεται να βάλει ερωτήματα και με βάση τα νέα στοιχεία αφήνουν υπόνοια για εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι την 44χρονη βρήκε νεκρή ο άνδρας της όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά τη δουλειά τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/03/2019).

Ως προσωρινή αιτία θανάτου μετά την ιατροδικαστική εξέταση στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας έχει προσδιοριστεί αναξυγοναιμία, διάσταση αυχενικής μοίρας εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων.

Μάλιστα, και σύμφωνα με το lamianow, προκύπτουν και άλλα στοιχεία που οδηγούν σε υπόνοια εγκληματικής ενέργειας (χωρίς βέβαια να μπορεί να μιλήσει κανένας με βεβαιότητα) σε βάρος της 44χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών.

Mετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη η υπόθεση ξανανοίγει και η Aστυνομία θα αρχίσει να την έρευνα προκειμένου να καταλήξει στο τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ