ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός: Έλληνας Θεός. Το απίστευτο τρίποντο Καλάθη κι ο πωρωτικός πανηγυρισμός Παπαπέτρου – video


Ο Νικ Καλάθης έκανε το θαύμα του στη Μόσχα. Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το… σπίτι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (77-78), με τον αρχηγό του “τριφυλλιού” να “σκοτώσει” τους Ρώσους στο φινάλε του αγώνα, ευστοχώντας σε τρίποντο με ταμπλό (VIDEOS).

Ο Νικ Καλάθης «σκότωσε» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χαρίζοντας ένα επικό «διπλό» (77-78) στον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Με τρίποντη «βόμβα» με ταμπλό στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» υπέγραψε τη νίκη της ομάδας του Ρικ Πιτίνο, στέλνοντας στον έβδομο ουρανό τους συμπαίκτες του και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε αρκετά χρόνια να πανηγυρίσει ένα τεράστιο διπλό στην Ευρώπη.Το μυθικό τρίποντο του Καλάθη

Ο πωρωτικός πανηγυρισμός του Παπαπέτρου με τον Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την αγωνιστική του πρόοδο με τη νίκη στη Μόσχα, η οποία ήταν η πρώτη μετά από 9 χρόνια (σ.σ. 1/12/2010 με 68-72)! Οι «πράσινοι» ανέβηκαν στο 13-13 κι έπιασαν τον Ολυμπιακό στην 8η θέση (σ.σ. είναι 9ος γιατί υστερούν στην ισοβαθμία με τους «ερυθρόλευκους»).

Παράλληλα, το «τριφύλλι» έγινε η δεύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν, που υποχρεώνει το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη σε εντός έδρας ήττα, μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η αποψινή ήταν η 6η ήττα της ΤΣΣΚΑ, που ισοβαθμεί πλέον στη 2η θέση με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ. 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ