Επιστολη της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Υποψήφιων Οδηγών Ελλάδας για τις χθεσινές συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ.


Έπειτα από τα χθεσινά (14.03.2019) δημοσιεύματα για μια επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε μια Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νότιας Αθήνας, θέλουμε να επισημάνουμε ότι ως Ομοσπονδία κατακρίνουμε τέτοιου είδους γεγονότα, χωρίς, βέβαια, να γνωρίζουμε με ακρίβεια το τι ακριβώς έχει συμβεί, παρά μόνο όπως ενημερωθήκαμε από τα δημοσιεύματα. Είναι, ωστόσο, προφανές ότι έως ότου τελεσιδικήσουν τα ελληνικά δικαστήρια δεν έχουμε το δικαίωμα να συνταχθούμε υπέρ ή κατά, παρά μόνο να έχουμε άποψη για τα γεγονότα μόνο όπως δημοσιεύτηκαν.

Επανειλημμένα ως Ομοσπονδία έχουμε επισημάνει ότι τέτοιου είδους γεγονότα αμαυρώνουν την εικόνα του κλάδου και των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών και κυκλοφοριακής αγωγής γι’ αυτό και ξανά τονίζουμε ότι τα κατακρίνουμε.

Τέτοια περιστατικά δεν θα πρέπει να γενικεύονται στο σύνολο του κλάδου , άλλωστε και τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι όλα ίδια.

Τέτοια περιστατικά μόνο θλίψη μας προκαλούν και ελπίζουμε ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στην ανεύρεση λύσεων για την εφαρμογή του νομοσχεδίου, για το οποίο σε όλους τους τόνους ο κλάδος έχει επισημάνει ότι επιθυμεί την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών.

Με τιμή,

Η Ομοσπονδία μας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ