Κρίνεται το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Οι ατάκες Γιαννακόπουλου κι Αγγελόπουλου


Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ κρίνεται στο γραφείο Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Η ατάκα του Γιαννακόπουλου κι η αντιπαράθεση μεταξύ Ολυμπιακού κι ΕΟΚ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, στο γραφείο του  Γιώργου Βασιλειάδη. Ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα προσπαθήσει να βρει λύση στο αδιέξοδο του μπάσκετ, γι’ αυτό και κάλεσε στο γραφείο του όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

 

Τον Παναθηναϊκό εκπροσωπούν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η νομική σύμβουλος Μαργαρίτα Θάνου και το στέλεχος της ΚΑΕ, Θέμης Καρβουντζής.

Τον Ολυμπιακό, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο εμπορικός διευθυντής Νίκος Λεπενιώτης και ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Μπαφές.

Την ΑΕΚ εκπροσωπεί ο Μάκης Αγγελόπουλος, ενώ απόντος του Γιώργου Βασιλακόπουλου, την ΕΟΚ εκπροσωπεί ο Αριστείδης Γολέμης. Τον ΕΣΑΚΕ εκπροσωπεί ο πρόεδρος του, Βαγγέλη Γαλατσόπουλος.

 

 

 

«Μα σοβαρά, μπορούμε να πουλάμε περισσότερο εμείς απ’ ό,τι ο Σπανούλης και ο Καλάθης;», ήταν η ατάκα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο ξεκίνημα της σύσκεψης.

 

 

«Σήμερα ο Κόμπε Μπράιαντ έκανε μια δήλωση ότι παρακολουθούσε Διαμαντίδη και Σπανούλη, κάτι που δείχνει και την ποιότητα των παικτών μας και του ελληνικού μπάσκετ. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που επιτάσσει να βρούμε λύσεις και να τραβήξουμε μπροστά», τόνισε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

 

 

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εκ μέρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός έθιξε το ζήτημα της απουσίας του Βασιλακόπουλου.Αναλυτικά ο διάλογος του ισχυρού άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ με τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Κανονικά θα έπρεπε να είναι εδώ ο Βασιλακόπουλος.
Γιώργος Βασιλειάδης: Δεν πειράζει. Είναι εδώ ο αντιπρόεδρος.
Π. Αγγελόπουλος: Και βέβαια πειράζει.
Γολέμης: Στην επόμενη συνάντηση θα είναι. Εάν γινόταν αύριο Σάββατο θα ήταν. Δεν χρειάζεται πάντως να είναι εδώ.
Π. Αγγελόπουλος: Έτσι πιστεύετε δηλαδή; Ότι δεν χρειάζεται;


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ