Ελένη Φιλίνη: «Πρέπει να αφήνουμε τη φαντασία των ανδρών να καλπάζει»


Ο μπαμπάς της καταστράφηκε οικονομικά και αναγκάστηκε να φύγει για τον Παναμά προκειμένου να εργαστεί εκεί.

Η Ελένη Φιλίνη μιλά για όσα πράγματα στερήθηκε ως παιδί, για την μητέρα της που στάθηκε «βράχος» στα δύσκολα αλλά και για το γυμνό που δεν θέλησε ποτέ να κάνει.

Ως παιδί εσύ, είχες στερηθεί κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σου;

«Από τη στιγμή που καταστράφηκε οικονομικά ο πατέρας μου και αναγκάστηκε να ξενιτευτεί στον Παναμά και να εργαστεί εκεί, ένιωσα πολλές φορές τι σημαίνει στέρηση. Πάνω από όλα στερήθηκα τον μπαμπά μου που ήταν αναγκασμένος -λόγω των συνθηκών- να μένει μακριά για να μπορέσει να μας φροντίζει και να ζούμε αξιοπρεπώς. Ευτυχών είχα μια μάνα κυρία με όλη τη σημασία της λέξεως που στάθηκε «βράχος» στα δύσκολα. Είναι το πρότυπο μου».

Έχεις κάνει σέξι, αισθησιακές -μα πάντα με φινέτσα- φωτογραφήσεις. Γυμνό δεν θέλησες να κάνεις ποτέ;

«Σωστά! Ίσως και να είμαι η μοναδική παγκοσμίως που ενώ είμαι στον χώρο του θεάματος και της τέχνης και υπήρξα αυτό που λένε «Sex symbol» δεν έχει κάνει γυμνή φωτογράφιση ποτέ. Δεν με αντιπροσωπεύει. Γενικότερα στη ζωή μου, μου αρέσει το αισθησιακό, το προσεγμένο… Ξέρεις κάτι, δεν χρειάζεται να τα δίνουμε και «όλα στο πιάτο» βρε παιδί μου. Πρέπει, εμείς οι γυναίκες να αφήνουμε τη φαντασία των ανδρών να «καλπάζει», λέει στο Grande.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ