Μέμος Μπεγνής: «Μου είχε λείψει η ελληνική τηλεόραση»


Ο Μέμος Μπεγνής επέστρεψε στην ελληνική μυθοπλασία μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για την επιστροφή του όσο και για τον ρόλο του. 

Επιστρέψατε φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Τι ήταν αυτό που σας  έκανε να δεχτείτε αυτή την πρόταση;

«Κατ” αρχάς, το γεγονός ότι έχω αρκετό καιρό να κάνω στην Ελλάδα τηλεόραση, γιατί στην Κύπρο έκανα επί τέσσερα χρόνια. Φέτος ήθελα να κάνω τηλεόραση και είχα δεχτεί ξανά πρόταση για το συγκεκριμένο σίριαλ τα Χριστούγεννα, αλλά δεν μπορούσα λόγω φόρτου εργασίας με τις θεατρικές παραστάσεις. Όταν, λοιπόν, έγινε ξανά νύξη, επειδή είχα τελειώσει τις «Μάγισσες της Σμύρνης» που κάναμε τον χειμώνα, είχα πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο και είπα να το κάνω. Επίσης, είναι μία σειρά αξιοπρεπέστατη, πάρα πολύ καλή και σημειώνει μεγάλη τηλεθέαση. Είναι φανταστικοί οι πρωταγωνιστές, είναι πολύ καλός ο παραγωγός, είναι ΑΝΤ1, οπότε είπα γιατί όχι;»

Σας είχε λείψει η τηλεόραση;

«Πολύ, αν και σας είπα δεν μου έλειψε τόσο πολύ γιατί έκανα σίριαλ στην Κύπρο, αλλά μια σειρά στην Ελλάδα, ναι, μου έλειψε…»

Εκτός από τα παραπάνω κριτήρια που αναφέρατε, παίζει ρόλο για εσάς και το καστ σε μια σειρά;

«Η δουλειά μας είναι ομαδική δουλειά ούτως ή άλλως. Αυτοί που σκέφτονται ατομικά κάνουν μεγάλο λάθος, γιατί την τηλεθέαση δεν τη φέρνει ένα άτομο ούτε ένας πρωταγωνιστής. Την τηλεθέαση τη φέρνουν πολλά άτομα και πρωτίστως η ιστορία. Πάντα μια ιστορία ιντριγκαδόρικη, καλή, με πλοκή και καλογραμμένη, θα κάνει επιτυχία ανεξάρτητα από τους πρωταγωνιστές. Μετά, βέβαια, είναι και το καστ, γιατί ο καθένας από εμάς έχει και το κοινό του, αλλά είναι μία ομαδική δουλειά. Εγώ ομαδικά το κοιτάω. Ποιος είναι ο σκηνοθέτης, αν ο παραγωγός πληρώνει, αν το κανάλι πληρώνει, αν οι πρωταγωνιστές είναι καλοί. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που κάποιος πρέπει να κοιτάξει σε μια δουλειά ούτως ή άλλως»

Στη σειρά υποδύεστε τον Σταύρο, ο οποίος παρόλο το ότι είναι οικογενειάρχης του αρέσει και η διπλή ζωή. Τι χαρακτήρας είναι τελικά;

«Δεν είναι ένας κακός χαρακτήρας. Είναι επιρρεπής στο ωραίο και ο λόγος για τον οποίο χώρισε με τη Λίλιαν ήταν αυτός. Ο Σταύρος είναι γιατρός, βοηθάει τις γυναίκες που δεν μπορούν εύκολα να κάνουν παιδιά, περιτριγυρίζεται από φοιτήτριες και έχει αδυναμία σε αυτό το πράγμα και κάνει τις ατασθαλίες του. Οπότε, εκείνος έμεινε στη Θεσσαλονίκη και η Λίλιαν στην Αθήνα. Όταν, όμως, επιστρέφει, είναι αποφασισμένος να” φτιάξει ξανά την οικογένεια του, χωρίς να ξέρει, βέβαια, ότι η Λίλιαν είναι ήδη με τον Κωστή, ενώ στη δική του ζωή έρχεται η Ρένα. Οπότε πάλι η μαγιά χαλάει και οι εξελίξεις θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες»

Βλέπουμε ότι ο Σταύρος και η Λίλιαν προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους. θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση;

«Δεν το ξέρουμε ούτε εμείς αυτό, γιατί γράφονται τα επεισόδια και γυρίζουμε σκηνές που ακόμα είναι μαζί και προσπαθούν. Ο Σταύρος θεωρώ ότι το εννοοεί όταν λέει ότι θέλει να φτιάξει ξανά τη ζωή του με τη Λίλιαν. Από εκεί και πέρα, αν θα τα καταφέρουν τελικά, αυτό θα μας το πει η κυρία Γεωργιάδου στο μέλλον…»

Η σχέση του με τη Ρένα πώς θα εξελιχθεί, γιατί τους βλέπουμε να έρχονται ολοένα και πιο κοντά…

«Ο Σταύρος τη θέλει πολύ αυτή τη γυναίκα. Δεν ξέρω αν θα τα μοιράσει μεταξύ νόμιμου και παράνομου δεσμού ή αν θα χωρίσει με τη Λίλιαν. Πάντως, όλα δείχνουν ότι τη Ρένα τη θέλει πάρα πολύ και του αρέσει, και τον εξιτάρει όλο αυτό, γιατί είναι και εκείνη μια περίπτωση μιας γυναίκας που δεν μπορεί να κάνει παιδιά και έρχεται να ζητήσει τη βοήθεια του. Οπότε αυτός, όντας επιρρεπής στο όμορφο, συνάπτει σχέση μαζί της και νομίζω ότι θα την πατήσει, και μάλιστα λίγο άσχημα…»

Υπάρχει περίπτωση ο Σταύρος να ανακαλύψει τη σχέση που έχει η Λίλιαν με τον Κωστή;               

«Ναι, όλα παίζουν. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, αλλά εγώ πιστεύω, ενστικτωδώς, ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Βεβαία, δεν θα μπορέσει να πει τίποτα γιατί έχει τη φωλιά του λερωμένη» είπε στο Mytv

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ