Ο Ντάνος απαντά για το αν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Γεωργίου μετά το τέλος του Τατουάζ


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Ζητείται Ψεύτης και ξεκαθάρισε το τοπίο σε ό,τι αφορά το μέλλον του στην τηλεόραση, είτε με είτε χωρίς τον Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος και τον βοήθησε να κάνει το ντεμπούτο του στην υποκριτική. 

Ο μεγάλος νικητής του Survivor, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, είπε για τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας του με τον σεναριογράφο του Τατουάζ: «Με τον Ανδρέα Γεωργίου δεν έχουμε μιλήσει. Έχουμε τρεις μήνες γυρισμάτων μπροστά μας κσι ενδεχομένως να μιλήσουμε είτε για να συνεχίσουμε, είτε όχι γιατί έως τώρα η συνεργασία μας, θεωρώ είναι άψογη. Και με ένα καλό αποτέλεσμα, καλύτερο από αυτό που περιμέναμε». 

Όσο για την πρόταση που ακούστηκε ότι δέχτηκε από τον ΑΝΤ1 για μία σειρά αλλά και μία άλλη που λέγεται ότι δέχτηκε από τον Alpha για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού, ο ίδιος απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα που επισημοποιήθηκε η ολοκλήρωση του Τατουάζ, γίνονται κάποιες συζητήσεις αλλά ακόμα δεν είμαι σε θέση να πω κάτι».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του… 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ