Eλένη Φιλίνη: «Είμαι εγώ τώρα να τρέχω στο Survivor;»


Δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό και δηλώνει ότι δεν θα πήγαινε ποτέ σε ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ελένη Φιλίνη σε συνέντευξή της ανέφερε ότι δεν θα άντεχε ούτε μια ώρα στο Survivor, ενώ σχολίασε και τη σχέση της με το χρήμα.

Είναι της μόδας οι καλλιτέχνες να παίρνουν μέρος και σε διάφορα άλλα παιχνίδια, τύπου επιβίωσης. Θα έπαιρνες μέρος εάν στο ζητούσαν;

«Είμαστε με τα καλά μας; Όχι βέβαια. Είμαι εγώ τώρα να τρέχω στο Survivor; Ούτε στα είκοσι μου δεν θα πήγαινα. Δεν έχω καμία σχέση με τον αθλητισμό. Εγώ ήμουν πάντα καλλιτέχνης, ποτέ αθλήτρια. Φαντάσου πως δεκατεσσάρων ετών πήγα βόλεϊ, δεν άντεξα πάνω από έξι μήνες και έφυγα. Δεν μπορούσα. Το καράτε που έκανα είναι άλλης φιλοσοφίας. Εγώ, όμως, δεν έχω τον αθλητισμό μέσα μου. Δεν είναι ούτε η φύση μου, ούτε το σκαρί μου.

Έστω ότι πας για μια εβδομάδα, θα μπορούσες να αντέξει την πείνα, την έλλειψη υγιεινής;

«Ποια εβδομάδα; Ούτε ώρα, ειλικρινά ούτε ώρα. Δεν είναι τόσο η πείνα, όσο το γεγονός ότι εγώ δεν είμαι άνθρωπος camping. Δεν δέχομαι να κάνω camping και ας μου λένε είναι ωραίο, θα σου αρέσει. Μου αρέσει η φύση, την αγαπώ, αλλά να τη βλέπω και να τη χαίρομαι από το σπίτι, από το δωμάτιο. Δεν με νοιάζει η πολυτέλεια, ας είμαι και σε ένα μικρό δωματιάκι».

Η δική σου σχέση με το χρήμα ποια είναι;

«Δουλεύω από τα δεκαπέντε μου για να μπορέσω να συνεισφέρω και εγώ στο σπίτι. Εκτός από το ότι λάτρευα την τέχνη μου, τον χορό, τον οποίο και σπούδασα στη σχολή της Καίτης Χόλντεν, ένας ακόμα λόγος ήταν και βιοποριστικός, διότι ο πατέρας μου όταν ήμουν ακόμα παιδί, οκτώ ετών, είχε μια μεγάλη οικονομική καταστροφή και αναγκάστηκε να ξενιτευτεί στον Παναμά. Δούλεψα πολύ «σκληρά» και εγώ.· Εκτός από τον χορό, έκανα μόντελινγκ, τηλεόραση και ταυτόχρονα διάβαζα για το σχολείο. Σέβομαι τα χρήματα. Ούτε τα σκορπάω, ούτε τα πετάω. Είμαι ένα εργαζόμενο κορίτσι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», λέει στο Grande.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ