Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ LIVE για την 25η αγωνιστική της Superleague


Μια από τις τελευταίες του εκτός έδρας δύσκολες «αποστολές» έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στο Αγρίνιο τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague.

Ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου θα επιχειρήσει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όπου φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό, για την 25η αγωνιστική της Superleague.

Οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης και -υπό προϋποθέσεις- διεκδικούν την 5η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, γνωρίζουν τα δεδομένα και θα παίξουν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που θα τους διατηρήσουν επικεφαλής και με διαφορά ασφαλείας από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από την ευρεία νίκη με 5-0 επί του Πανιωνίου, που τον έφερε στην έκτη θέση, στους τέσσερις βαθμούς από τον Άρη και τον οποίο έχει να υποδεχτεί. Βέβαια το πρόγραμμα του Παναιτωλικού είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη των αναμετρήσεων

 

Στα μισά του δρόμου για το ιστορικό ρεκόρ του Ολυμπιακού του Νίκου Γουλανδρή από την δεκαετία του ’70 (58 αγωνιστικές αήττητος) βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά την νίκη 3-0 επί του Ατρομήτου την Κυριακή (10/3).

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε εναπομείνασες αήττητες ομάδες σε όλη την Ευρώπη (Γιουβέντους, Ερυθρός Αστέρας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σλόβαν Μπρατισλάβας οι άλλες), συμπλήρωσε 24 ματς χωρίς ήττα (21-3-0) την τρέχουσα σεζόν, φτάνοντας συνολικά τα 29, μαζί με εκείνα της περασμένης σεζόν…

Η… παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων

Νίκες Παναιτωλικού: 2

Ισοπαλίες: 2

Νίκες ΠΑΟΚ: 13

Με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό

Νίκες Παναιτωλικού: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΠΑΟΚ: 6

Στον πρώτο γύρο

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018, 17.15

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1

(63′ αυτογκόλ Μαρινάκης, 66′ σουτ Άπκομ – 71′ σουτ Καμαρά)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ