ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ: “Όρθια” στα Ιωάννινα. “Χ”άνονται οι ελπίδες του “Άγιαξ της Ηπείρου”


Η ΑΕΛ έφυγε με το βαθμό από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) και κράτησε το +4 από τους γηπεδούχους, που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή της Superleague. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” απ” την άλλη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και έχει μπροστά του δυο εκτός έδρας “τελικούς” με ΟΦΗ και Λεβαδειακό. Έπαιξαν με δέκα από το 74″ οι “βυσσινί”.

Ξέροντας πως θέλει μόνο το “τρίποντο” κόντρα στην ΑΕΛ, προκειμένου να πάρει βαθμολογική “ανάσα”, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά στο ματς, είχε τον έλεγχο του και στο 11′ άγγιξε το 1-0. Το σουτ του Πάντελιτς σταμάτησε στην αριστερή κάθετη δοκό του Κρίστινσον!

Στο 22′ οι “βυσσινί” φώναξαν για πέναλτι (διαμαρτυρήθηκαν και μέσω ανακοίνωσης)! Ο Γιακιμόβσκι έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο Νούνιτς προσπάθησε για την κεφαλιά, με τον Μιχαήλ να τον σπρώχνει και τον Ζαχαριάδη να αφήνει τη φάση να συνεχιστεί.

Η ΑΕΛ έδειξε να… πατά καλύτερα με την έναρξη της επανάληψης, κυρίως λόγω της εισόδου του Σικάβκα. Από το 60′ και μετά όμως οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα και πίεσαν για το πολυπόθητο γκολ. Στο 74′ οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, αφού ο Νούνιτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ΑΕΛ με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ξεκάθαρα τα… ηνία του ματς και είχε απανωτές χαμένες ευκαιρίες με τον νεοεισελθών Παμλίδη. Οι γηπεδούχοι “κατασκήνωσαν” στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ το τελευταία δεκάλεπτο, αλλά οι “βυσσινί” άντεξαν και πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό μέσα στους “Ζωσιμάδες”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ