Η Επιστροφή: Θύμα δολοφονικής επίθεσης η Έλενα


Οι εξελίξεις στην σειρά Η επιστροφή συκλονίζουν, με απειλές, επανασυνδέσεις και εκρήξεις.

Για να αντιμετωπίσει τον Ορέστη, που τον εκβιά­ζει διαρκώς, ο Νικήτας αναγκάζεται να κάνει την… υπέρβαση, να σφί­ξει τα δόντια και να ομολογήσει στην κόρη του πως εκείνος ήταν που βοήθησε τον γαμπρό του να δραπετεύσει, ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό. ΗΈλίνα σοκά­ρεται με αυτή την αποκάλυψη. Ο πατέρας της, ο μόνος άνθρωπος μαζί με τον Πέτρο που ύστερα από όσα πέρασε εμπιστεύεται τυφλά, την εξαπάτησε. Πληγωμένη, του επιτίθεται νια τα ψέματα που της έλεγε τόσο καιρό, καθώς στήριξε τον άνθρωπο που μετέτρεψε σε κόλαση τη ζωή της. Η άτυχη γυ­ναίκα προσπαθεί να βρει τη λογική πίσω από την πράξη του πατέρα της. Μάταια όμως… Ο Νικήτας, από την άλλη, δεν το ρίχνει στις δικαιολογίες. Αντιθέτως, μετά την ομολογία του, αποφασίζει να μην πει τίποτα παραπάνω για να στηρίξει την πράξη του. Όλοι πλέον τα έχουν βάλει μαζί του, με τον Ορέστη να… τρίβει τα χέρια του, αφού το βασίλευε» τον βόλευε να πραγματοποιήσει του, δηλαδή να κυρίαρχήσει στν εταιρία και στις ζωές όλων. Ο Πέτρος και τα εγγόνια του Νικήτα αισθάνονται προδομένοι, όπως και η”Ελενα. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει την πράξη του και τον βάζουν στο στόχαστρο. Κυρίως ο Νίκος, αφού μισεί τον Ορέστη και θέλει ν πίσω από τα κάγκελα.

 

Ο δολοφόνος πραγματοποιεί τις απειλές του

Ενώ όμως όλοι είνα ανάστατοιι από τις αποκαλύψεις του Νικήτα, μια νέα απειλή έρχεται να τους συνταράξει και να τους κάνει να  αφήσουν για λίγο τις ενδοοικόγενειακές έριδες. Τρομοκρατημένη, η”Ελενα λαμβάνει απειλητικό μήνυμα… Ο επίδοξος δολοφόνος της, που απέτυχε να τη βγάλει από τη μέση την  ημέρα του γάμου της, ξαναχτυπά και δηλώνει αποφασισμένος να τη σκοτώσει. Δικαίως λοιπόν η ίδια και τα αγαπημένα της πρόσωπα αναστατώνονται. Την ίδια στιγμή, η Βίκυ ανησυχεί που δεν μπορεί να εντοπίσει τον Λευτέρη. Υποψιάζε­ται πως αυτός κρύβεται πίσω από την απόπειρα εναντίον της “Ελενας. Ο αστυνόμος Πάνναρης, από την άλλη, προσπαθεί να ανακαλύψει αν ο επίδοξος δολοφόνος είναι τελικά η ψυχικά διαταραγμένη Άννα.

Σύντομα ο φονιάς πραγματοποιεί την απειλή του και επιτίθεται στην Έλενα, που γλιτώνει στο παρά πέντε… Η Έλενα χάνει εντελώς τον έλεγχο και οι φοβίες της την καθηλώνουν. Αισθάνεται ανυπερά­σπιστη, αντιδρά ακραία και σιγά σιγά κλονίζεται η ήδη εύθραυστη “ψυχολογία της.

Στο μεταξύ, ο Ορέστης, η Αθηνά και ο Στέφανος συνεχίζουν ακάθε­κτοι να στήνουν παγίδες στους εχθρούς τους. Οι δύο πρώτοι εκμεταλλεύονται την ένταση ποϋ” υπάρχει ανάμεσα στον Χάρη και τον Νίκο, η οποία οδηγεί σε άγριο καβγά. Σύντομα η Αθηνά θα πει το αληθινό της όνομα στον Πέτρο και με τον τρόπο της θα τον καθησυ­χάσει ότι τάχα δεν είναι εναντίον του. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος και η Λίλα έρχονται πολύ κοντά και η σχέση τους προχωρά με γοργρύς ρυθμούς, εκτός όμως από τη”σκιά του Χάρη, υπάρχουν κι άλλα εμπό­δια ανάμεσα τους.

ΠαύλοςΛανάη ξανά μαζί

Ο Παύλος βάζει κρυφά κάμερα στο σπίτι του Ζερβού, προκειμένου κολουθεί κάθε του κίνηση, εκείνος όμως το αντιλαμβάνεται και του επιτίθεται. Έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη του, ο Ζερβός του ξεκαθαρίζει πως η συμμαχία τους έλαβε τέλος. Το θέμα βέβαια είναι αν θα μιλήσει και στον Ορέστη για την υπόθεση με την κάμερα… Ο Ζερβός τελικά δεν ανοίγει το στόμα του, όμως μια γκάφα του Πέτρου θα «προδώσει» στην Αθηνά το θέμα με τις κρυφές κάμερες και εκείνη με τη σειρά της θα προειδοποιήσει τους συνεργούς της Στέφανο και Ορέστη. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος συνεχίζει τις έρευνες του και παρακολουθεί διαρκώς τη Βίκυ, προκειμένου να ανακαλύψει με ποιον συναντιέται Σύντομα ο Παύλος έρχεται ξανά κοντά στη Δανάη μετά τον χωρισμό τους και ο ερωτάς τους φουντώνει. Αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους και ξανασμίγουν. Όταν όμως η κοπέλα ανακοινώνει στη μητέρα της ότιθέλει να  συγκατοίκησει με τον Παύλο, εκείνη εκφράζει έντονα την αντίθεση της.

Πηγή: Τηλέραμα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ