«Έλα στη θέση μου»: Σοβαρά άρρωστος ο Αχιλλέας

Η Φαίη ετοιμάζει άλλο ένα σχέδιο αποπλάνησης για τον Βλάση στο «Έλα στη θέση μου». 

Μετά τη συνάντηση του Ανδρέα με τον Γιαν στην Ελβετία, όλοι στη Sofo περιμένουν με αγωνία το τέλος εποχής. Όλα κρέμονται από μια κλωστή. Η Φαίη και ο Ανδρέας σημειώνουν τη μεγάλη τους νίκη, αφού το 60% της Sofo είναι πλέον στα χέρια τους! Μόνο που ο Γιαν δεν παρέδωσε τα όπλα τόσο εύκολα και έβαλε όρους που δεν κάνουν καθόλου χαρούμενη τη Φαίη.

Ο Αχιλλέας ζητά από τη Ρενάτα να περάσουν αυτήν την κρίσιμη νύχτα μαζί. Ένα βράδυ, όπου η μοίρα θα παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι εις βάρος τους… Ο Αχιλλέας μεταφέρεται στο νοσοκομείο αναίσθητος και όλοι στην αυλή έχουν σοκαριστεί. Ο Μίμης και η Ρενάτα νιώθουν ενοχές για την κατάστασή του.

Ο Λεωνίδας και η Αιμιλία είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι, καθώς ο Αχιλλέας δίνει μάχη για τη ζωή του και όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Εγκλωβισμένη στις τύψεις της, η Ρενάτα ζητά από τη Βασιλίνα να της πει τα πάντα για όσα κατηγόρησε κάποτε τον Αχιλλέα, προσπαθώντας να ξετυλίξει το κουβάρι του χωρισμού τους.

Η Σύλβια γίνεται… κολλητή με την πεθερά της. Η Ζαφειρία φαίνεται να έχει σοβαρότερα προβλήματα από το γιο της που θέλει να τη διώξει και-τον τύπο που την καταδιώκει: Αιτία είναι ο έρωτας που νιώθει για τον Ζαχαρία! Στην έπαυλη, ο Ζούβας αποφασίζει να διώξει τη μαμά του και εκείνη, προς έκπληξη του, το δέχεται χωρίς αντιρρήσεις. Η Σύλβια, όμως, έχει άλλα σχέδια και του επιφυλάσσει άλλη μία έκπληξη, ενώ η Ζαφειρία αρχίζει ν” ανταλλάσσει μηνύματα με τον Ζαχαρία. Η Βάνα και η Σύλβια παλεύουν με κάθε τρόπο να συγκρατήσουν τον Ζούβα να μην καταδώσει τη Ζαφειρία στον Χρηστόγιαλο. Στο μεταξύ, η Μίκα συγκρούεται με την Ισμήνη για χάρη του Μίμη, ενώ το ειδύλλιο της Ζαφειρίας και του Ζαχαρία φουντώνει και αναστατώνει ολόκληρη την έπαυλη αλλά και την εταιρία.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ