F1: “Περίπατος” για Μπότας στην πρεμιέρα. video


Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, δεν το λες έκπληξη! Ο Βάλτερι Μπότας έκανε ένα εκπληκτικό Grand Prix στη Μελβούρνη (το πρώτο της χρονιάς), δεν συνάντησε ανταγωνισμό και είδε πρώτος την καρό σημαία, αφήνοντας δεύτερο τον Λιούις Χάμιλτον και τέταρτο τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Θρίαμβος για Βάλτερι Μπότας στο Grand Prix της Μελβούρνης! Ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes είχε μια εμφατική εμφάνιση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για τη Formula 1 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, για πρώτη φορά μετά το 2017 και τέταρτη στην καριέρα του.

Ο Μπότας ήταν… ιπτάμενος στη Μελβούρνη και πήρε δια περιπάτου τη νίκη στη, σημειώνοντας και τον ταχύτερο γύρο που δίνει από φέτος τον +1 βαθμό.

Ο Φινλανδός πιλότος πέρασε με την έναρξη του Grand Prix τον ομόσταβλό του, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος και με μεγάλη διαφορά. Στην Τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull.

Όσον αφορά τον Σεμπάστιαν Φέτελ, τερμάτισε στην 4η θέση με τη Ferrari του και τον ακολούθησε ο ομόσταυλος του, Λεκλέρκ. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει σε δύο εβδομάδες στο Μπαχρέιν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ