Ο George Clooney εξηγεί γιατί υπερασπίστηκε δημόσια την Meghan Markle


Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό ο George Clooney είχε υπερασπιστεί την Meghan Markle για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η δούκισσα του Sussex κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

O διάσημος ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά: “Kυνηγούν την Meghan Markle παντού, την καταδιώκουν και την κακολογούν. Αυτό πρέπει να σταματήσει”. Συνέκρινε, μάλιστα αυτή την κατάσταση με όλο αυτό που βίωσε η πριγκίπισσα Diana και κατέληξε στον άδικο θάνατό της. Τώρα, ο George Clooney συνεχίζει να υπερασπίζεται την φίλη του εξηγώντας τον λόγο:

“Νομίζω πως είναι λίγο άδικο. Το έχω δει να συμβαίνει, ο Τύπος να πέφτει πάνω σου για τόσους γελοίους λόγους και μου φάνηκε λίγο άδικο από τη στιγμή που δεν έχει κάνει τίποτα εκτός του ότι έτυχε απλώς να ζει την ζωή της”, είπε στην εκπομπή Good Morning Britain όπου βρέθηκε καλεσμένος. “Είναι πραγματικά μία πολύ ευγενική και έξυπνη γυναίκα και οι δυο τους ένα υπέροχο και αξιαγάπητο ζευγάρι. Τις περισσότερες φορές δεν δίνεις σημασία και το ξεπερνάς. Όμως ενίοτε είναι μεγάλη αγένεια”, πρόσθεσε ο 57χρονος ηθοποιός.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ