Η επόμενη Aston Martin του James Bond θα είναι ηλεκτρική


Ο σκηνοθέτης της 25ης ταινίας του εμβληματικού κατασκόπου πρωτοστάτησε στην αλλαγή και συνεργάστηκε στενά με την κατασκευάστρια εταιρεία.
Ο χαρακτήρας του James Bond έχει περάσει πολλές αλλαγές στην πλούσια κινηματογραφική ιστορία του και στην 25η ταινία του θα αποκτήσει μια περιβαλλοντολογική συνείδηση, αφού πλέον θα οδηγεί μια ηλεκτρική Aston Martin, αντί για ένα από τα πιο γνώριμα και κλασικά βενζινοκίνητα μοντέλα. Σύμφωνα με άρθρο της Sun, οι επικεφαλής του στούντιο παραγωγής και ο σκηνοθέτης της ταινίας Cary Joji Fukunaga φέρονται να προωθούν την αλλαγή.

Έτσι ο Daniel Craig θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι μιας Aston Martin Rapide E – το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο από την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία. Μόλις 155 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν, με τιμή πώλησης τις 250.000 λίρες. Πηγή του άρθρου σχολίασε πως ο Fukunaga έχει μεγάλες οικολογικές ευαισθησίες και συνεργάστηκε απευθείας με την Aston Marin για να χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρικό μοντέλο στην ταινία. «Θα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας τρομερής σκηνής δράσης στην ταινία.

O Bond του Sean Connery προτιμούσε τις Aston Martin DB5.

Ο James Bond είναι γνωστός επειδή οδηγεί απίστευτα αυτοκίνητα και αυτό εδώ δεν θα απογοητεύσει. Θα έχει όλα τα γκάτζετ υψηλής τεχνολογίας» αναφέρει το άρθρο. «Για να είμαστε ξεκάθαροι, αυτό ήταν κάτι στο οποίο πρωτοστάτησε ο Cary και ο Daniel και οι παραγωγοί συμφωνούν. Όλοι φοβούνται μήπως ο Bond χαρακτηριστεί “υπερβολικά πολιτικά ορθός” αλλά όλοι ένιωθαν πως ήταν σωστό να τον βάλουν σε ένα όχημα με μηδενικούς ρύπους» εξήγησε στην συνέχεια η πηγή.

Το γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία πλέον τιτλοφορείται «Shatterhand», θα ξεκινήσουν στα Pinewood Studios του Λονδίνου στις 6 Απριλίου και θα συνεχιστούν στην Ιταλία. Παρά τις καθυστερήσεις, οι διαπραγματεύσεις με τον Rami Malek συνεχίζονται και οι παραγωγοί στοχεύουν για μια πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ