Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός LIVE: Λεπτό προς Λεπτό από το


Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο αιώνιο ντέρμπι της Superleague.
Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι ψάχνουν οι “πράσινοι” που “καίγονται” για βαθμούς.
Να επιβεβαιώσουν τη βαθμολογική τους υπεροχή θέλουν οι Πειραιώτες.

Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού στο «αιώνιο» ελληνικό ντέρμπι για την 25η αγωνιστική της Superleague, με τους «πράσινους» να μην έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών στο «κυνήγι» του Άρη και της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από το newsit.gr

Το τελευταίο ντέρμπι της σεζόν είναι αυτό των «αιωνίων» στο «Σπύρος Λούης». Ο Παναθηναϊκός, που έχει σημάνει βαθμολογική υποχώρηση, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που κάνει την τελευταία προσπάθεια – όσο περνάει από το χέρι του βέβαια – να μείνει στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με δύο ισοπαλίες στου Καραϊσκάκη και δύο νίκες αμέσως πριν στη Λεωφόρο. Στο «Σπύρος Λούης» θα παίξουν για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2012, όταν είχαν έλθει ισόπαλοι 2-2 (17’ σουτ Μαυρίας, 67’ σουτ Τοτσέ – 22’ σουτ Τζιμπούρ, 34’ κεφαλιά Τζιμπούρ).

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, προέρχεται από τέσσερις νίκες στη σειρά και 10 νίκες στα 11 τελευταία, έχοντας σαν παρένθεση την ήττα από τον ΠΑΟΚ στις 10 Φεβρουαρίου.

Έχει μέσο όρο τρία γκολ ανά αγώνα στα 10 τελευταία του πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος κυρίως την έδρα του. Εκτός έδρας δεν έχει βάλει βέβαια περισσότερα από δύο σε κάποιο αγώνα, αλλά στα τελευταία οκτώ σκοράρει ανελλιπώς.Η παράδοση στα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Νίκες Παναθηναϊκού: 18

Ισοπαλίες: 24

Νίκες Ολυμπιακού: 17


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ