Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι που πέρασε στην ιστορία


Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League έκλεισε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, με τους “πράσινους” να παίρνουν το παιχνίδι στα χαρτιά και τους “ερυθρόλευκους” να περιμένουν την τιμωρία τους.

Το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την 19η αγωνιστική της Basket League πέρασε στην ιστορία. Το φύλλο αγώνα του αιώνιου ντέρμπι έκλεισε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να μην κατέβει στην αναμέτρηση από τη στιγμή που ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές, ενώ για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε το φύλλο αγώνα να κλείσει στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Εκεί βρέθηκε σύσσωμη η αποστολή του Παναθηναϊκού, με τους διαιτητές Κορομηλά, Καρακατσούνη και Παπαπέτρου να κλείνουν το φύλλο αγώνα, το οποίο θα πάει στον αθλητικό δικαστή.

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι αναφέρει: «Έπειτα από εντολή της διοργανώτριας αρχής (ΕΣΑΚΕ) και των αρμοδίων φορέων προσήλθαμε στα γραφεία για τη σύνταξη του φύλλου αγώνα. Ο αγώνας κατοχυρώνεται με σκορ 0-20 υπέρ της Β’ ομάδας ΠΑΟ λόγω μη διεξαγωγής του από υπαιτιότητα της Α’ ομάδος Ολυμπιακού, βάσει των κανονισμών πεδιάς».

Πότε θα γίνει γνωστή η τιμωρία του Ολυμπιακού

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την τιμωρία του Ολυμπιακού, μετά την απόφασή του να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ