Ο 25χρονος Μάριος από το Ηράκλειο Κρήτης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας


Αγώνας ζωής για τον 25χρονο Ηρακλειώτη

Εδώ και ενάμιση μήνα ο Μάριος δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο Χανίων για να βγει νικητής.

Η περιπέτεια της υγείας του Μάριου Πατσαδάκη ξεκίνησε πριν από ενάμιση μήνα και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ήταν κρίσιμη.

Στο Ηράκλειο δεν υπήρχε κρεβάτι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στα Χανιά όπου υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Μάριος τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Ακούραστη στο πλευρό του εδώ και ενάμιση μήνα είναι η μητέρα του, η οποία από 10 ετών τον μεγάλωσε ολομόναχη καθώς ο σύζυγος της έφυγε από τη ζωή.

Ο Μάριος λίγες ημέρες πριν το ατύχημα είχε απολυθεί από το στρατό. Δεν είχε ασφάλεια και τα έξοδα για την αποκατάσταση του είναι δυσβάστακτα για την Νικη Ασκορδαλακη.

Κέντρο αποκατάστασης Λάρισα

Τα έξοδα νοσηλείας για την αποκατάσταση του Μάριου, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα από την αριστερή πλευρά ανέρχονται σε 7.500 ευρώ το μήνα. Ο Μάριος έχει επαφή με το περιβάλλον όμως δεν μιλάει καθόλου.

Η μητέρα μιλώντας στο cretapost  δήλωσε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σ ενα τέτοιο ποσό.« Δεν ξέρουμε πόσο θα χρειαστεί η παραμονή του στο  κέντρο. Είναι 7.500 ευρώ ο μήνας. Είμαι μόνη μου.Αυτό το παιδί το μεγάλωσα μόνη μου. Δεν έχω χρήματα» τονίζει χαρακτηριστικά.

Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια και για να μπορέσει και πάλι ο Μάριος να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει γερός και δυνατός κοντά τους.

«Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό τον αγώνα να ξαναδούμε το Μάριο όρθιο και όπως πριν μπορεί να το κάνει ακόμα και με το ελάχιστο από το υστέρημα του…επίσης με κοινοποίηση να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γίνεται.

Ο παρακάτω λογαριασμός αφορά το Μάριο και τον οποίο θα τον διαχειρίζεται η μητέρα του Νικη Ασκορδαλάκη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 204/643614-58/Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR 1201102040000020464361458 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΣΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ» δηλώνουν στο cretapost φίλοι της οικογένειας.

Ο Μάριος Πατσαδάκης με την μητέρα του Νίκη Ασκορδαλακη
Ο Μάριος Πατσαδάκης με την μητέρα του Νίκη Ασκορδαλακη


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ