Για πρώτη φορά ακούμε την πραγματική φωνή του Tus σε ένα κομμάτι “απάντηση” στους πιστολέρο ραπάδες και τα ντράγκια τους


Ένα κομμάτι – μονόλογος που βάζει στη θέση τους όσους έχουν ξεφυτρώσει τα τελευταία χρόνια με τραγούδια και βίντεο κλιπ που προάγουν τη βία, τα ναρκωτικά, τα όπλα και τις βίζιτες.

Ένα κομμάτι που το ακούσαμε ξανά και ξανά και υποκλιθήκαμε στις αλήθειες που λένε οι στίχοι του.

“Αυτού του είδους η μουσική ακούγεται συνήθως από νεαρά άτομα ηλικίας 13 έως 18 ετών. Οι έφηβοι επηρεάζονται άμεσα από τα όπλα, τις “σκόνες”, τα “χόρτα”, τις ξεβράκωτες τύπισσες και τα ακριβά -χωρίς πινακίδες- αυτοκίνητα που βλέπουν μέσα από τα κατάπτυστα βιντεοκλίπ, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ολοένα και περισσότερους συμμορίες ανηλίκων να φέρονται με βίαιο τρόπο σε συνομήλικους τους, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη καθημερινότητα του κοινωνικού ιστού” μας λέει μεταξύ άλλων άνθρωπος που ασχολείται για πάνω από δέκα χρόνια με τεράστια επιτυχία στη μουσική βιομηχανία.

Ακούστε τους στίχους “καρδιάς” που μιλάνε για τη σημερινή κατάσταση και το χάος που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο είδος μουσικής:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ