Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χαμός στο ΟΑΚΑ. Επεισόδια και διακοπή (vids)


Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ διακόπηκε για δεύτερη φορά

Ο Γερμανός διαιτητής Φριτς έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τα καπνογόνα και τα δακρυγόνα, αλλά και της εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Το «ντου» των οπαδών του Παναθηναϊκού στον πάγκο του Ολυμπιακού μόλις στο πέμπτο λεπτό του «αιώνιου» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ήταν προοικονόμια των όσων τραγικών θα ακολουθούσαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ του Γκερέρο, με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, επικράτησε πανικός στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, με τους «οργανωμένους» να συγκρούονται με τα ΜΑΤ.

Οι αστυνομικές αρχές έκαναν χρήση δακρυγόνων, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική στις κερκίδες.Δείτε βίντεο με τους φίλους του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να αλλάξουν κερκίδα, προκειμένου να αποφύγουν τα δακρυγόνα

Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με τα πολλαπλά «ντου» από την εξέδρα των οργανωμένων στον αγωνιστικό χώρο και τις βόλτες στον περιβάλλοντα χώρο οδήγησαν τον Γερμανό διαιτητή Φριτς να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Οι οργανωμένοι στρατοί αποφάσισαν και πάλι για την τύχη ενός αδιάφορου βαθμολογικού αγώνα, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αποδοκιμάζει τους «ανεγκέφαλους» σε κάθε «ντου» που έκαναν.Το απόλυτο χάος

Δείτε βίντεο με οπαδούς του Παναθηναϊκού να κάνουν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο. Η αφορμή για να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο ήταν ότι δεν άντεχαν από τα δακρυγόνα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ