Ζεστή μακαρονοσαλάτα με τόνο και σάλτσα μουστάρδας

Υλικά
1 πακέτο του μισού κιλού πέννες ή άλλο μικρό ζυμαρικό
1 κονσέρβα τόνο νερού
1/2 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
1/2 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε κυβάκια
1/2 πιπεριά πορτοκαλί κομμένη σε κυβάκια
2 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβας
2 κ. σ. μουστάρδα απαλή
1 κ. σ. κέτσαπ
2 κ. σ. ελαιόλαδο
2-3 κ. σ. νερό
αλάτι
πιπέρι αν θέλετε

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στο μεταξύ προετοιμάζουμε τα λαχανικά και τη σάλτσα μας.
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά.
Θρυμματίζουμε λίγο τον τόνο.
Ενώνουμε μουστάρδα, κέτσαπ, ελαιόλαδο και λίγο νερό, έτσι ώστε να έχουμε μια αραιή σάλτσα.
Όταν γίνουν τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Εμείς την φάγαμε για κύριο πιάτο αλλά μπορείτε να την προσφέρετε και ως σαλάτα.

Tip: αν έχετε χρόνο, μπορείτε να σωτάρετε τα λαχανικά για 5 λεπτάκια. Γίνεται ακόμα καλύτερη!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here