Survivor: Ο τρόμος της Τουρκάλας παίκτριας Σαμπριγιέ και η προσπάθεια της Δαλάκα να τη βοηθήσει


Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Σταματούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει

Οι δυο ομάδες του Survivor διαγωνίστηκαν στον θαλάσσιο αγωνιστικό χώρο, με σκοπό τη νίκη. Ωστόσο, υπήρξε ένα περιστατικό με την Τουρκάλα παίκτρια Σαμπριγιέ.

Συγκεκριμένα, εκείνη βρέθηκε αντιμέτωπη με την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας η Σαμπριγιέ εξέφρασε τον φόβο της, καθώς έπρεπε να πηδήξουν στο νερό από ένα υπερυψωμένο σημείο. Εκείνη φώναξε ότι φοβάται, με το πρόσωπό της να δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα όντως αληθινό συναίσθημα, ενώ διέκοψε για λίγο τον αγώνα.

Η Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να την καθησυχάσει, δίνοντας της οδηγίες και εξηγώντας της ότι πρέπει να κατευνάσει τον φόβο της. H Tουρκάλα, μάλιστα, ζήτησε να δέσει τα μάτια της για να πηδήξει, θεωρώντας ότι αυτό θα μπορούσε να τη βοηθήσει, κάτι το οποίο δεν έγινε. Εκείνη έπεσε στο νερό με μια μικρή κραυγή και κλείνοντας τα μάτια της με τα χέρια.

Η Σαμπριγιέ ζήτησε να αλλάξει το σημείο, από το οποίο θα έκανε την βουτιά της, παροτρύνοντας και την Δαλάκα να κάνει το ίδιο, ώστε να ο αγώνας να είναι επί ίσοις όροις.

Τελικά νικήτρια βγήκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ