Survivor: Ανατροπή! Η ομάδα που κέρδισε την πολυπόθητη ασυλία


Survivor: Ελλάδα-Τουρκία: Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι.

Το αγώνισμα για την ασυλία ήταν απαιτητικό, καθώς οι παίκτες έπρεπε να ανταπεξέλθουν τόσο εντός όσο και εκτός θαλάσσης, ενώ ο στόχος δεν ήταν και πολύ εύκολος.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε με νίκες, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος η τουρκική ομάδα κατάφερε να κοντράρει τους Έλληνες και το αγώνισμα να γίνει ντέρμπι. Μάλιστα, οι Τούρκοι κατόρθωσαν να προηγηθούν και να περάσουν μπροστά, αυξάνοντας τη διαφορά και φτάνοντας το 9-6. Οι Έλληνες, όμως, με την Κατερίνα Δαλάκα και τη Δήμητρα μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά στο 9-8 δίνοντας ελπίδα στους συμπαίκτες τους για την κατάκτηση της ασυλίας.

Ο Χικμέτ και ο Βασίλης Βασιλικός αναμετρήθηκαν, αλλά ο Τούρκος παίκτης κατάφερε να κάνει το 10-8, χαρίζοντας την ασυλία στην ομάδα του και ισοφαρίζοντας στο 3-3 τις νίκες ασυλίας με την ελληνική ομάδα.

Ακολούθησε, λοιπόν, ένα ακόμη μικρό αγώνισμα, το οποίο θα καθόριζε σε ποια ομάδα του Survivor θα πήγαινε τελικά η πολυπόθητη ασυλία. Στο εν λόγω αγώνισμα ήρθαν αντιμέτωποι τέσσερις παίκτες από κάθε ομάδα.

Τελικά η ασυλία πέρασε στα χέρια των Ελλήνων παικτών, χάρη στη Δήμητρα σε έναν απόλυτα ανατρεπτικό αγώνα.

Δείτε το απόσπασμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ