Λουκία Παπαδάκη: «Δεν θα άλλαζα κάτι από την πορεία της ζωής μου»

Η Λουκία Παπαδάκη αναφέρεται στην πορεία της ζωής της και τις επιλογές της.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται στο αίσθημα της συντροφικότητας, τον έρωτα, αλλά και την έννοια του συντρόφου στην παρούσα φάση της ζωής της.

Θα άλλαζες κάτι από την πορεία της ζωής σου;

Δεν θα άλλαζα κάτι από την πορεία της ζωής μου, τίποτα. Ολα έχουν λόγο που συμβαίνουν, είναι κρίκοι, έχουν δομή όλες μας οι επιλογές, από τΙς πιο εξαίρετες, ως τις πιο στραβές, γιατί δίνουν μάθημα, έχουν εξέλιξη, φτάνει να μπαί­νεις στην εξέλιξη.

Πώς λειτούργησε η συντροφικότητα στη ζωή σου, δεδομένου ότι είχες αναλάβει εξολοκλή­ρου την ανατροφή του γιου σου; Η ύπαρξη τουπαιδιού σε δυσκόλεψε στο κομμάτι αυτό;

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο πρακτικά και θεωρητικά. Σαφώς υπάρχει ένας βαθμός δυσκο­λίας. Από την άλλη μεριά, όταν έκανα το γιο μου, ήμουν ένας χορτασμένος άνθρωπος, είχα κάνει πορεία ζωής, δεν τον έκανα μπεμπούλα, δεν μου έλειπαν πράγματα, γιατί έζησα, ταξίδεψα, σπούδσα, δούλεψα…

Ερωτεύτηκες, αγάπησες, αγαπήθηκες;

Βεβαίως, όλα. Οπότε, δεν είχα κρεμάμενα πράγ­ματα, να κρέμονται και να με… φωνάζουν.

Θα έκανες τα ίδια πράγματα στους ίδιους χρόνους;

Ναι, ήταν επιλογή μου, δεν ήταν τυχαίο. Ο γιος μου ήταν επιλογή αγάπης, δεν ήρθε τυχαία στη ζωή μου, ανεξαρτήτως του μετά.., καμία σημασία.

Τώρα, τι σημαίνει ένας σύντροφος στη ζωή σου;

Τώρα είναι τα καλύτερα, είμαι πιο άνετη σ” αυτό. Ο γιος μου πλέον είναι ένας ενήλικος άντρας, έχει τη δική του πορεία ζωής, εδώ και καιρό. Εγώ βρίσκομαι σε μακροχρόνια σχέση και είμαστε πολύ καλά.

Πηγή: Λοιπόν

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here